2777
2789
عنوان

خواستگاری

77 بازدید | 14 پست

میخوایم بریم خواستگاری برای پسرم

خیلی دلشوره دارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم 🤗🤗🤗چندسالشه استرس برا چی

48

نمیدونم اولین بارمه خب😅

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اخی پسرت ۴۸سالشه؟؟بار اول میرید خواستگاری

نه خودم😁

پسرم 26

چقدر زود دارید میرید براش😁

من 48

پسرم 26

نه خودم😁پسرم 26

خسته نباشی 😂😂😂

انشالا که خیره

اگر انتخابتون کیس خوب و مناسبی باشه نگرانی نداره

در جهانی دیگر حتی اگر گلوله ای در تفنگ بودی باز هم سمت من بیا.... یه صلوات برا سلامتیم مهمونم کن 🙂🙏🏼🫂

سلام انشاالله خوشبخت بشن

جسارتا بیوگرافیتون رو خوندم ؛ نصیحتتون به یک کسی ک کارشناسی آموزش زبانه چیه؟ و میخواد مسیر شمارو ادامه بده؟

کلاس خصوصی و نیمه خصوصی آنلاین زبان انگلیسی 🌸دانشجو دبیری زبان انگلیسی فرهنگیان🌸دارای certificate آموزشگاهی 🌸 مدرک ttc 🌸چندین سال سابقه تدریس حضوری و 6سال تجربه تدریس آنلاین(از ابتدای دوران کرونا)کلاس خصوص انلاین در فضای گوگل میت قبول میکنم.

خسته نباشی 😂😂😂انشالا که خیره اگر انتخابتون کیس خوب و مناسبی باشه نگرانی نداره

تا جایی که من شناخت دارم خوبن

سلام انشاالله خوشبخت بشنجسارتا بیوگرافیتون رو خوندم ؛ نصیحتتون به یک کسی ک کارشناسی آموزش زبانه چیه؟ ...

راه سختیه

فکر میکنم برای این رشته کارشناسی کمه مگه اینکه بخواید معلم آموزش و پرورش بشید

راه سختیه فکر میکنم برای این رشته کارشناسی کمه مگه اینکه بخواید معلم آموزش و پرورش بشید

دانشجو ترم ۳ دبیری زبانم

در حال حاضر استخدام اموزش و پرورش هستم

بله منم سوالم برای ادامه مراحل بود چون زده بودید phd ؛ به شخصه خیلی به ادبیات انگلیسی علاقمندم بین ادبیات و آموزش کدام گرایش را پیشنهاد می کنید؟

کلاس خصوصی و نیمه خصوصی آنلاین زبان انگلیسی 🌸دانشجو دبیری زبان انگلیسی فرهنگیان🌸دارای certificate آموزشگاهی 🌸 مدرک ttc 🌸چندین سال سابقه تدریس حضوری و 6سال تجربه تدریس آنلاین(از ابتدای دوران کرونا)کلاس خصوص انلاین در فضای گوگل میت قبول میکنم.