2777
2789
عنوان

Marzi و مربا😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5411 بازدید | 89 پست
به به چه عالی     منم همین الان زیر دیگمو خاموش کردم  البته از دیروز تو شکر خوا ...

آره اگر شربتش رو میخواید بهتره بذارید بیشتر آب بندازه😍😍😍😍

نوش جانتون

.Pain🔥you made me a believer

[QUOTE=99725095]😁😁😁😁😁😁 خرید خورهء زندگی منه😁😁😁😁[/QUOT

اره واقعا من فقط خرید حالمو خوب میکنه   

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=99725095]😁😁😁😁😁😁 خرید خورهء زندگی منه😁😁😁😁[/QUOT اره واقعا من فقط خرید حالمو خوب ...

لعنتی آره😍😍😍😍

من خوشحال باشم میرم خرید

ناراحت باشم میرم خرید

آره اگر شربتش رو میخواید بهتره بذارید بیشتر آب بندازه😍😍😍😍 نوش جانتون

مرسی عزیزم

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
خجالتم نده عزیزم درس پس میدیم😍

قربونت عزیزم😘😘

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

[QUOTE=99725342]لعنتی آره😍😍😍😍 من خوشحال باشم میرم خرید ناراحت باشم میرم خرید[/QUOدیجی کالا باید بهت هدیه بده  

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
[QUOTE=99725342]لعنتی آره😍😍😍😍 من خوشحال باشم میرم خرید ناراحت باشم میرم خرید[/QUOدیجی کالا باید ...

نمیده که😂😂😂😂فقط پول میگیره😁😁😁😁

سلام خوبی آیه خوبه شوهرت بهتره خوش به حال شوهرت و آیه که شما را دارن

سلام عزیزدلم ممنونم همه خوبیم

شوهرمم بهتره شکر خدا رفته سر کارش

خیلی بهم لطف داری گلم

دست گلت درد نکنه مرضی جون 😘توضیحاتت کامل و عالی بود 😍شما آلبالو خشکه هم درست میکنین ؟؟؟

خواهش میکنم عزیزم

نه راستش تابحال درست نکردم🙂

تا دلت بخواد😐

مرضی من به پسرم خیلی محبت میکنم بهم میگن لوس میشه چیکار کنم تا چه حد خواسته هاشو انجام بدم ؟چطوری تربیتش کنم

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
مرضی من به پسرم خیلی محبت میکنم بهم میگن لوس میشه چیکار کنم تا چه حد خواسته هاشو انجام بدم ؟چطوری تر ...

تا 3 سال بچه محبت بی قید و شرط پدر و مادرش رو لازم داره

به حرف بقیه اهمیت نده