2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جریانت یادمه.آره عزیزم بگو بیاد اگه قبلی قسمتت بود برمیگشت پس بزار این بیاد ک موقعیتش خوبه قیافه ...

نه عزیزم اون زیباییه ک بعد یه مدت عادی میشه ولی زشتی روز ب روز بیشتر دلتو میزنه اگه قیافشو دوس نداره نباید جواب بده البته این نظر منه😊

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
به عنوان یه پسر میگم بهت که اگه واقعا دوستت داشت به پات میوفتاد...یا البته شاید اینقدر بد باهاش حرف ...

حرفت کاملا درسته

حال من خوب است اما تو باور نکن!
وقتی رفته دیگه رفته. اگر میخواستیش این بچه بازیا رو نباید میکردی که از دستش ندی

اینکه همش بگی پول برام مهم نیست خونه برام مهم نیستماشین برام مهم نیست اصرار کنی متنفری از قلیون از سیگار حتی تفریحی و اون اصرار کنه به کم کردن چیزی که تفریحیه شما رو نمیترسونه بچه بازیه

قیافه ملاک اصلی نیست ،ولی باید ببینی نظر خودت چیه ، با یه قیافه ی عادی میتونی زندگی کنی ، ببینی طرف اصن مشخصه ی دیگه ای داره که بشه بخاطرش قیافه رو فاکتور گرفت، ببینی اصن اهل محبت هست؟ اصن اخلاقش چطوره . کسی که یه نه بهش گفتی گذاشته رفته یا بر نمیگرده یا تو زندگی هم مشکل باهاش پیدا میکنی

خدایا ، دعای هر کی که واسم دعا میکنه قبول💛💚🙏
نه عزیزم اون زیباییه ک بعد یه مدت عادی میشه ولی زشتی روز ب روز بیشتر دلتو میزنه اگه قیافشو دوس نداره ...

ینی بخاطر قیافه موقعیت خوب رو از دست بده ؟؟؟آخه قیافه ک نون و آب نمیشه اینم تو این دوره زمونه ک مردم بیکار هستن

خط قرمز درستی داشتی، اصلا گول نخوری که بخوای بهش زنگ بزنیا، اگه تو رو میخواست خودش میومد 

دردم همینه درست بودن معیارم من دنبال پول و خونه و ماشین نبودم

ینی بخاطر قیافه موقعیت خوب رو از دست بده ؟؟؟آخه قیافه ک نون و آب نمیشه اینم تو این دوره زمونه ک مردم ...

نه من اینو نمیگم من میگم همونقدر ک موقعیت طرف مهمه قیافش هم مهمه نمیگم خوشگل باشه میگم باید قیافش ب دلش بشینه

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂