نمیدونم درباره خواستگارم میدونید یا نه اما یه بار دیگه میگم من یه خواستگار داشتم که برای اینکه بهش نشون بدم خط قرمز زندگیم برام موضوع جدیه بهش نه گفتم تا برگرده مصمم برگرده اما نیومد بعد دو ماه اتفاقی دیدمش انگار من رو نمیشناسه حالا برام خواستگار اومده شغل دولتی داره ادم خوبیه ولی قشنگ نیست من امید داشتم قبلی برگرده اما نیومد حالا میگید چکار کنم اجازه بدم بیان برای خواستگارب
نه نگو بیاد به خواستگارقبلیت زنگ بزن بگو من منتظرم چرا خبری ازت نبست مطمعن باش اگردوسش داری اصلا کوچیک نمیشی چه ایرادی داره ادم از عشقش طلب محبت کنه بعدا پشیمون میشی اگر نگی
قسمت رو خودمارقم میزنیم غرور الکی ادم رو نابودمیکنه چه ایرادی داره یه خانم ازشوهرش خواستگاری کنه مگه ماخانمها باید وایسیم انتخاب بشیم اتفاقا توانتخاب کن موفق باشی
وقتی رفته دیگه رفته. اگر میخواستیش این بچه بازیا رو نباید میکردی که از دستش ندی
اینکه همش بگی پول برام مهم نیست خونه برام مهم نیستماشین برام مهم نیست اصرار کنی متنفری از قلیون از سیگار حتی تفریحی و اون اصرار کنه به کم کردن چیزی که تفریحیه شما رو نمیترسونه بچه بازیه
قیافه ملاک اصلی نیست ،ولی باید ببینی نظر خودت چیه ، با یه قیافه ی عادی میتونی زندگی کنی ، ببینی طرف اصن مشخصه ی دیگه ای داره که بشه بخاطرش قیافه رو فاکتور گرفت، ببینی اصن اهل محبت هست؟ اصن اخلاقش چطوره . کسی که یه نه بهش گفتی گذاشته رفته یا بر نمیگرده یا تو زندگی هم مشکل باهاش پیدا میکنی