نمیدونم درباره خواستگارم میدونید یا نه اما یه بار دیگه میگم من یه خواستگار داشتم که برای اینکه بهش نشون بدم خط قرمز زندگیم برام موضوع جدیه بهش نه گفتم تا برگرده مصمم برگرده اما نیومد بعد دو ماه اتفاقی دیدمش انگار من رو نمیشناسه حالا برام خواستگار اومده شغل دولتی داره ادم خوبیه ولی قشنگ نیست من امید داشتم قبلی برگرده اما نیومد حالا میگید چکار کنم اجازه بدم بیان برای خواستگارب
خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞 عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر) عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر)🙊عجیجم(عزیزم) پِری آقایی(شوهر) آز(آزمایش) سز(سزارین) اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨
به عنوان یه پسر میگم بهت که اگه واقعا دوستت داشت به پات میوفتاد...یا البته شاید اینقدر بد باهاش حرف زدی که اعتماد به نفسشو خورد کردی و فک کرده نمیخوایش واقعا برای همین ناامید شده ازت،بعضی پسرا میجنگن بعضیا مثل این اقا پسر منفعلانه رفتار میکنن(البته شاید)
چونان چوبی در آستینم کرد روزگار؛که معنی سکوت تلخ مترسک را فهمیدم...
خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞 عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر) عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر)🙊عجیجم(عزیزم) پِری آقایی(شوهر) آز(آزمایش) سز(سزارین) اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨