2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب واقعا رشته های خوب همینه شرایطش  مثلا بره زیست شناسی بخونه خیلی خوبه؟  فعلا بهترین رش ...

عزیزم من گفتم بره  زیست شناسی بخونه؟... تازه زیست شناسی هم که بخونه اگر فکر اقتصادی و کارافرین داشته باشه میتونه بره تو اموزشگاه های کنکوری تدریس کنه اگه کارش خوب باشه معروف میشه و حسااابی درامد داره .... دبیرریاضی کنکور دوستم میگفت من به راحتی اندازه یه پزشک معمولی درامد دارم

لطفا از تاپیک من برید بیرون و امید الکی ندید با تبلیغات مسخره تون تو این چن روز میلیون ها تومن درم ...

دقیقا انتخاب رشته ترفند واسی نداره که

رشته ها رو از خوب به بد میچینی هر کدوم به رتبت خورد برات انتخاب میکنه سنجش

نمیگن خنگ بود  مهمونی نیومد،شب نخوابید،اخر گند زد

بزار بگن من دومین سالیه که خودمو تو خونه حبس کردم فقطم به خاطر یه کلمه خانوم دکتر ولی خانوم دکتر که نمیشم هیچ کلی از ثانیه ها و اتفاقای قشنگ رزندگیمو از دست دادم.

ان شالله که خانون دکتر میشی ولی وقتی ساعت ۳ شب بچه ت تو بغلت گریه میکنه و تو چون خانوم دکتری و ان کال هستی باید پاشی بری بیمارستان و حواست پنج گانه تو جم کنی طرف و از اون دنیا برگردونی اونوقت دیگه تعریف و تمجید دیگران برات اصلا مهم نیس

انقدر به فکر پول تو پزشکی نباشین فقط باید یک علاقه عمیییییق و زیاااااد به پزشکی داشته باشین تا بتونین تحمل کنید و اونهمهههه درس بخونید وقتی برید دانشگاه شب و روز باید سرتون تو کتاب باشه و این فقط با علاقه واستون امکان پذیره

شماها که خوبین من از شدت استرس تا صب داشتم ننایج کنکور تو خواب میدیدم 

اخرش مال خودمو ندیدم فقط مژگان هژبری شده بود ده هزار اصلا نمیدونم کی هست

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
دقیقا انتخاب رشته ترفند واسی نداره که رشته ها رو از خوب به بد میچینی هر کدوم به رتبت خورد برات انتخ ...

دقیقا،دزدا،از هر موقعیتی پول درمیارن

کنکوری شکننده س،بهش امید واهی و ارزو میفروشن

وای حرفاتون عالیه...شما خودتون پزشکی میخونین که انقدر خوب دزمورد پزشکی میدونین؟

خیر عزیزدل ... من خودم امسال کنکور دادم ... ولی هروقت به هررشته ای علاقمند شدم حسااابی درموردش تحقیق کردم

لطفا از تاپیک من برید بیرون و امید الکی ندید با تبلیغات مسخره تون تو این چن روز میلیون ها تومن درم ...

من به کسی امید الکی ندادم من میگم ما یه تیم هستیم که هم تجربه ی بالای ۲۰سال انتخاب رشته رو داریم هم با واقعیت پیش میریم و دروغ الکی نمیگیم که بخوایم‌کسی رو با دروغ دل خوش کنیم یا جذب کنیم ممکنه خیلی ها نیاز به مشاوره یا کسی رو داشته باشن که براشون انتخاب رشته انجام بده ممکنه خیلی ها خانوادشون تو شرایطی نبودن که بتونن مدرسه های تاپ برن و کلی خرج‌کلاس کنکور بدن ورتبشون زیاد خوب نباشه ما نمیخوایم با سرنوشت کسی بازی کنیم میخوایم از علم‌و تجربمون با قیمت منصفانه تر برای بچه ها خرج‌کنیم حالا شما هرجور دوست دارید میتونید برداشت کنیدوقضاوت کنید

کنکور امسال خیلی راحت بود نسبت به سال های قبل من سال دیگه میدم نصیحتی ندارین؟

وطن بسوزد و من در جوش و خروش نباشم؟ خداکند که بمیرم... وطن فروش نباشم🇮🇷✌️️لطفا برای تعجیل در فرج و شادی روح همه رفتگان و عاقبت بخیر شدن زنده ها صلوات بفرستید.

شماها که خوبین من از شدت استرس تا صب داشتم ننایج کنکور تو خواب میدیدم  اخرش مال خودمو ندیدم فق ...

من همزمان دارم هری پاتر میخونم

خواب دیدم سه هزار شدم،بعد سوار جاروم شدم،با چوب دستی رتبمو کردم 300(ترکیبی با برداشتن صفر پولا خواب دیدم 😅😅😅😅)