2777
2789
عزیزم من گفتم بره  زیست شناسی بخونه؟... تازه زیست شناسی هم که بخونه اگر فکر اقتصادی و کارافرین ...

منم به طور مثال گفتم 

بقیه رشته ها واقعا شرایط کاری خوبی نداره 

شاید این بنده خدا پرستیژ کاری هم براش مهمه 

خود من 10 میلیارد هم بهم بگن درآمد تدریس تو آموزشگاه کنکوره حاضر نیستم برم چون برام مهمه بگن فلانی شغلش چیه 

کلا اینو می خواستم بگم نگید تو فلان رشته خبری نیست خوبی با سختی به دست میاد 

من خودم رشته ام حقوقه قبول شدن تو آزمون وکالت از مارتن بدتره خیلی سخت می کشی ولی بعد که وکیل می شی با این که باز شغل سختیه ولی جایگاهش و درآمدش مثال زدنیه حالا مدرس کنکور مثلا اندازه من درآمد داشته باشه ولی مگه جایگاه اجتماعی یه وکیل را داره؟ 

خوب بودن رشته ها را طرز فکر آدم ها مشخص می کنه نه تجربه دیگران 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همزمان دارم هری پاتر میخونم خواب دیدم سه هزار شدم،بعد سوار جاروم شدم،با چوب دستی رتبمو کردم 300( ...

درووود تو واقعا پیشرفته منم فکر کنم اگه پسرم با دلدرد بیدار نمیشد همینجوری رتبه همه کنکوریا رو میدیدم تو خواب

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من به کسی امید الکی ندادم من میگم ما یه تیم هستیم که هم تجربه ی بالای ۲۰سال انتخاب رشته رو داریم هم ...

دوست عزیز

سایتای قلم چی و... پولی نیست

اگر میخواید به نیازمندا کمک کنید،قبل از دادن کنکور،با تدریس و مشاوره با قسمت منصفانه میتونید کمک کنید

نه حالا که چیزیه ک شده

منم به طور مثال گفتم  بقیه رشته ها واقعا شرایط کاری خوبی نداره  شاید این بنده خدا پرستیژ ...

عزیزم نظر ادما باهم متفاوته و نظر شما هم محترمه

اما من معتقدم خوب یا بد بودن یه رشته رو درامدش مشخص میکنه ... 

بازهم میگم ... نظر شما محترمه

خیر عزیزدل ... من خودم امسال کنکور دادم ... ولی هروقت به هررشته ای علاقمند شدم حسااابی درموردش تحقیق ...

واقعا آفرین باید بهتون گفت خیلی خوبه ان شاالله موفق باشین 🌸

لا اِله اِلّا اَنت سبحانک اِنّي كُنتُ مِن الظّالِمينفَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّینَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِی الْمُؤْمِنِینَ
دوست عزیز سایتای قلم چی و... پولی نیست اگر میخواید به نیازمندا کمک کنید،قبل از دادن کنکور،با تدریس ...

من تدریس هم‌انجام‌میدم ولی انتخاب رشته درست هم‌خیلی اثر داره و میتونه رو سرنوشت تاثیر گذار باشه

عزیزم نظر ادما باهم متفاوته و نظر شما هم محترمه اما من معتقدم خوب یا بد بودن یه رشته رو درامدش مشخص ...

من با نظر شما موافقم و میگم اگر کسی آبیاری گیاهان دریایی هم بخونه جنم داشته باشه میتونه درآمد داشته باشه 

ولی با این که الان یه جبهه ای جلوی رشته های تاپ تشکیل شده و همش دارند می‌زنند تو سر این رشته ها که به این دلایل بدند بالاخره تا دنیا دنیاست پزشکی جایگاه خاص خودش را و قطعا هم این جایگاه با سختی به دست میاد و همه خواسته آدم از یه شغل درآمدش نیست 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
دقیقاااا،من دوست ندارم خیلی برم تو کار کنکور

اون چیزی که دوست داری به دست بیار 

همین یک بار زندگی می کنی 

من با نظر شما موافقم و میگم اگر کسی آبیاری گیاهان دریایی هم بخونه جنم داشته باشه میتونه درآمد داشته ...

قطعا همینطوره ....    

البته باید به این قضیه "افزایش دوبرابری ظرفیت رشته پزشکی" هم توجه داشت که اینده نظام پزشکی مثل نظام مهندسی نشه

من با نظر شما موافقم و میگم اگر کسی آبیاری گیاهان دریایی هم بخونه جنم داشته باشه میتونه درآمد داشته ...

دقیقا

من لزوما درامدش مهم نی

نسبتا به مشاورای کنکور حس خوبی ندارم،رتبه م انشالله خوب شد شاید به مدت یه سال برنامه ریزی تحصیلی انجام بدم

ولی حس میکنم ارزو فروشیه،سو استفاده س،دامن زدن به مافیاس

دقیقا من لزوما درامدش مهم نی نسبتا به مشاورای کنکور حس خوبی ندارم،رتبه م انشالله خوب شد شاید به مد ...

شما خودت امسال مشاور داشتی؟

چون من مشاور نگرفتم .... برای همین میپرسم