2777
2789
قطعا همینطوره ....       البته باید به این قضیه "افزایش دوبرابری ظرفیت رشته پزشکی" ه ...

نگران نباشید

افزایش دوبرابری کردن،که بچه های خودشون قبول شن

بی سوادای بیشتر

ظرفیت پزشکی نسبت به دهه 80 بيشتر شده و پذیرش کمتر

برای چی؟برای بچه های ژن خراب خودشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم ولی وقتی خودم برنامه ریزی کردم نتیجه بهتر گرفتم خودت بهترین برنامه ریز خودتی

اره منم خودم برنامه میریختم نیمه اول سال پیشرفت های قابل توجهی داشتم 

تا وقتی که یه اتفاقی افتاد و من افسردگی گرفتم ...

قطعا همینطوره ....       البته باید به این قضیه "افزایش دوبرابری ظرفیت رشته پزشکی" ه ...

همین اتفاق داخل رشته حقوق افتاده 

ولی باز آدم ساعی و فعال راه خودش را پیدا خواهد کرد 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
منم افسردگی گرفتم مهم نی،برو روانپزشک،حل میشه

حاد نبود ولی دیر خودمو جمع و جور کردم ... اگه اون موضوع پیش نمیومد و من با همون فرمون ادامه میدادم شک ندارم رتبه زیر هزار میاوردم  یا نهایتا زیر دو هزار ....

ولی تجربه شد  ...  تجربه ی من هم میگه سال کنکور هیچکس رو دوست خودت ندون!!!

عزیزم از نظر درامد نگفتم ... وگرنه هرکسی میدونه که این شغل از نظر درامد عالیه ... از نظر سختی درس و ...

منم فقط از نظر درآمد نمیگم

به هرحال شما درست میگی،پزشکی عشق میخواد

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مشاوره تحصیلی و مشاوره وانتخاب رشته کنکوربابیش از۲۰سال سابقه هم به صورت حضوری هم غیرحضوری هم برای خا ...

بسیار متشکر من خودم بهترین مشاور دنیا را دارم🤗🤗

توجه توجه.این کاربری مال دونفره.یکیمون پشت کنکوره و قراره خانم دکتر بشه.اون یکی واقعا داره خانم دکتر میشه و پزشکی میخونه😍😍
نه اون واقعا زده فامیل خودمونه. با هم حساب کردیم. تازه نسبت به دوستانش خراب کرده میگه 

مطمئنی درصداشو با کلید حساب کرده؟ممکنه همینجوری از تعداد زده هاش گفته باشه

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
مطمئنی درصداشو با کلید حساب کرده؟ممکنه همینجوری از تعداد زده هاش گفته باشه

نه عزیزم. با کلید سنجش. البته همون روز هر دومون جواب هامونو یادداشت کردیم تا یادمون بود. ولی با کلید سنجش صحیح کردیم 

نه عزیزم. با کلید سنجش. البته همون روز هر دومون جواب هامونو یادداشت کردیم تا یادمون بود. ولی با کلید ...

خب پس دیگه هیچی.بدبخت شدیم😊😊😊

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!