2777
2789
عزیزم حرف منو گوش کن ....  یه ذره برو تحقیق کن .... من مطمئنم انقد بقیه تو گوشت خوندن این تصور ...

خب واقعا رشته های خوب همینه شرایطش 

مثلا بره زیست شناسی بخونه خیلی خوبه؟ 

فعلا بهترین رشته ایه که می تونه بخونه با توچه به شرایط کاری 

کدوم رشته ای تو جوونی پولدار میشه 

به خدا هیچ کدوم باز حداقل داخل پزشکی یه امیدی هست 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
ایشالله خدا از دهنت بشنوه

حرف من و اون نیست. کامنت های مشاور ها و معلم های تاپ رو ببینین. همه شون تایید کردن نظام قدیم سطحش بالاتر از جدید بوده و تراز مشترک فقط حق کشی واسه ماست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هنوزم که هنوزه تصمیم نگرفتم بمونم یا برم

مشاوره تحصیلی و مشاوره وانتخاب رشته کنکوربابیش از۲۰سال سابقه هم به صورت حضوری هم غیرحضوری هم برای خانم ها هم آقایون انجام میدهیم با قیمت منصفانه

محل مشاوره و انتخاب رشته:تهران استادمعین

آیدی تلگرامم:mohamadi_t@

کنکوریا شما قلم چیمیرفتین یا گزینه دو؟؟؟

گزینه دو

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...
هی چی بگم البته قبل نتایج خیلیا میان میگن ما بالا زدیم وفلان ولی بعدش خبری ازشون نیست حالا تا 2 روز ...

نه اون واقعا زده فامیل خودمونه. با هم حساب کردیم. تازه نسبت به دوستانش خراب کرده میگه 

مشاوره تحصیلی و مشاوره وانتخاب رشته کنکوربابیش از۲۰سال سابقه هم به صورت حضوری هم غیرحضوری هم برای خا ...

لطفا از تاپیک من برید بیرون

و امید الکی ندید

با تبلیغات مسخره تون تو این چن روز میلیون ها تومن درمیارین

بچه ها به خدا خودتون میتونین انجام بدین

پول تو جیب اینا نریزید

لطفا از تاپیک من برید بیرون و امید الکی ندید با تبلیغات مسخره تون تو این چن روز میلیون ها تومن درم ...

دقیقا

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...
عزیزم حرف منو گوش کن ....  یه ذره برو تحقیق کن .... من مطمئنم انقد بقیه تو گوشت خوندن این تصور ...

وای حرفاتون عالیه...شما خودتون پزشکی میخونین که انقدر خوب دزمورد پزشکی میدونین؟

لا اِله اِلّا اَنت سبحانک اِنّي كُنتُ مِن الظّالِمينفَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّینَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِی الْمُؤْمِنِینَ