2777
2789
عنوان

دعوای دیشب با شوهرم

898 بازدید | 63 پست

شوهرم هیچ وقت سر حرفاش نیست یه حرفی رو میزنه بعدم فراموش میكنه قول میده یادش میره یه چیزی هم میگم میگه من این حرفو زدم؟ادمو دیوونه میكنه صحبت باهاش هیچ نتیجه ای نداره باعث میشه بدتر اعصابم خورد بشه

كلا یه ادمیه كه انگار زود ازدواج كرده نمیتونه هنوز درست تصمیم بگیره مستقل نیست همش منوباكاراش حرص میده.از بیرون واز نظر اطرافیان مهربونه اما انقد از اول ازدواج حرصم داده كه دیگه عصبی شدم و طاقت هیچی رو ندارم من هنوز بیست و سه سالمه و انقد عصبی شدم دلم برا خودم میسوزه اصلا اینجوری نبودم اخلاقم خیلی بعد ازدواج عوض شده مرد بیخیالیه هركاری كه خودش صلاح بدونه انجام میده اگه من مخالف باشم توجهی نمیكنه و كارخودشو میكنه. خیلی از لحاظ روحی اذیتم میكنه

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قول که میده کتبی بگیر! ینی چی بعد یادش میره! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

حالا چند شب پیش دوباره زده بود زیر حرفاش ازم خواست این ماه من خرج خونه رو مدیریت كنم منم قبول كردم اما حقوق ك گرفت كارتشو ب من نداد زیر حرفش زد 

بچه ها من خیلی بهم برخورد هی منو پیچوند وگفت الان نمیشه وفلان.

بعدم گفت من نگفتم تو كارتو بگیری من منظور این بود ك تو جلوی ولخرجیای منو بگیری

منم ناراحت شدم از این حرفش بازم چیزی نگفتم 

كلا بیخیال شدم تا همون چند شب پیش كه پرسیدم چقد تو حسابته گفت صد تومن .

گفتم اصلا یادتم نیست چ حرفی زدی چ تصمیمی گرفتیم .

گفت چرا یادمه و الان كارتو بگیر گفتم چ ارزشی داره دیگه اولا ك با صد تومن چیو مدیریت كنم بعدم خودت اصرار كردی بهم پنج شش بار گفتی كه كارتو این ماه تو بگیر منم فقط بخاطر اینكه پول كم نیاریم قبول كردم .حتی خانوما من اولش هم چندین بارگفتم ن نمیگیرم كارتو ازت چون میخوام خودت بلد بشی ك ولخرجی نكنی

حالا چند شب پیش دوباره زده بود زیر حرفاش ازم خواست این ماه من خرج خونه رو مدیریت كنم منم قبول كردم ا ...

چرا اصلا ازش میپرسی چقد پول داری از این به بعد هیچی نپرس و برای خرجای خونت و خودت ازش پول بگیر اگه گفت ندارم بعد اونجا میتونی بگی مگخ چیکار کردی پولاتو!یا ازش مدیریت بخوای 

من سه چهار ساله ازدواج كردم با شوهرمم هم سنیم.

اخلاقم جوریه كه اصلا دلم نمیخواد مدام پول قرض كنه از چاله بیفتیم تو چاه دوس دارم مستقل باشیم خودمون زندگیمونو بچرخونیم تا مجبور نشدیم از كسی قرض نكنیم.

اما اون برعكس منه راش مهم نیست پول كم بیاره فوری قرض میكنه و ماه یعدم اوضاع بدتر میشه بدهیاش زیادتر میشه. قدر پولو نمیدونه كلا.