2777
2789
عنوان

دعوای دیشب با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 63 پست
خب نرو عشقم  بذار خودش دربیاره  الکی بهونه کن و کم کم نرو  اون که مدیریت پولت رو ن ...

تا دانشگاهم تموم شد استخدام شدم اولش مامانم نزاشت کارو ول کنم بعد دیگه الان سابقم زیاد شده دلم نمیاددورات سختیها را گذروندم بخوام ولش کنم بعدم به این نتیجه رسیدم مشکل من کار من نیست اخلاق و منش همسرمه 

با سرکار نرفتن هم مسکلات دیگه برام ایجاد میشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
تا دانشگاهم تموم شد استخدام شدم اولش مامانم نزاشت کارو ول کنم بعد دیگه الان سابقم زیاد شده دلم نمیاد ...

قربونت بشم زندگیا بالا پایین داره هرکسی یه جوری امتحان میشه توی زندگیش و صلاح کارشو خودش بهتر‌میدونه 

انشاالله همون هیچ وقت از کرده ی خودمون پشیمون نشیم توی زندگی 

انشالله شماهم موفق باشی توی زندگیت گلم انشالله اقاتونم روز به روز بهتر بشه 

خلاصه هرکسی یه اخلاقی داره انشالله دلا خوش‌باشه و تن ها سالم 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شاید یه كم بهتره. اما میدونم كه اون كلا از ریسك خیلی میترسه و بلد نیست با پولش كاركنه اهل پی ...

ببین گلم بذار اونم به تجربه شما برسه شما این شرایط رو‌توی زندگی با مادر و پدرتون داشتی و برای همین فکر‌اقتصادیت بیشتر از شوهرته

و این که سن شوهرت هنوز انقدا نیست که تجربه داشته باشه و باید کم کم تجربه به دست بیاره

این جور مسائل توی زندگیایی که زن و مرد هم سن هستن وجود دارع چون خانوم از نظر هوش و عقلی بیشتر از مرد میفهمه درصورتی که مرد چندین سال بعد اصلا متوجه همچین قضایایی میشه و یه حقیقته

پس شما بهش دلگرمی بده با این شرایط‌که میگی شوهرت دوست داره پیشرفت کنه ولی راهشو بلد نیست 

و توقع هم نباید داشتع باشی یه مرد سری بیاد بگه اره من بلد نیستم شما که خانوممی بیا به من یاد بده این تمام غرورش له میشه و هیچچچچ وقت همچین کاری نمیکنه

بذار به مرور زمان با راهنمایی های یواشکی و‌گوشه کناری که میزنی نه مستقیم راه و چاه رو بهش نشون بدی 

تو چیكارمیكنی دعوا میكنی؟واقعا چطور تحمل میكنی؟

آره بدتر اینه که دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم برای همین هرچی میگه من بازم یاد گذشته میافتم... ولی خب باز به خودم میگم صبوری کنم شایدم اشتباه میکنم :(