2777
2789
عنوان

دعوای دیشب با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 63 پست

گفت من منظورم این نیست كه تو خورد شدی كوچیك شدی قصدمم این نیست الان من كارتو بهت ندادم خود كوچیك شدم و من سر حرفم نبودم و فلان موقع باید كارتو میدادم بهت و

گفتم تو بهم گفتی ك منظورت این نبوده كارتو بدی بهم میخواستی من جلو ولخرجیاتو بگیرم حرفتو عوض كردی

گفت عهه من اینو گفتم؟شاید شوخی بوده

گفتم خودتم نمیدونی شوخی بوده یا جدی مگه میشهههه

گفت احتمال زیاد خب شوخی كردم

خلاصه حرفای بچگانه زده و دیوونه ترم كرده طبق معمول

بعد من گفتم تو حرفم میزنی یادت نیست چی گفتی شوخی بوده یا جدی تو خودت با همچین ادمی میتونی زندگی كنی؟

چرا انقد اذیتم میكنی ؟ بعدم گفتم نتیجش چی میشه خب هی میگی حرف بزنیم بیا حرف زدیم الان چیشد

گفت خب دفعات قبلی كه در مورد این چیزا نبود بحثامون در مورد چیزای دیگه بوده

گفتم خداوكیلی ما بارها حرف نزدیم در این مورد؟

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خداحفظش کنه من اسم دخترم زهرا خانمه هیچکی زهرا صداش نمیزنه همه میگم زهراخانم جیگریه واسه خودش

عزیزم برا من دعا کن مشخصه دل پاکی داری

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
۱۷ساله بپاش دارم صبوری میکنم البته خسیس بودنش مدل خاصیه بیشتر سلطه گری و قلدریه تا خسیسی مثلا کل حقو ...

خب با این اوضاع چرا اصلا میری سر کار؟؟؟؟

میخوای خودت رو اذیت کنی و زودتر سنت بره بالا؟؟؟

البته ببخشید هاا

خب با این اوضاع چرا اصلا میری سر کار؟؟؟؟ میخوای خودت رو اذیت کنی و زودتر سنت بره بالا؟؟؟ البته ببخ ...

هی روزگار....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

مگه من گفتم عیب داره اینکه برا من بد میدونه برا خودش انجام میده زوره 

اینم بگم خیلی راضیم من تاحالا 3 بار گزاشتم جاها دگ ک ااذیتم کرد برداشتم ااما این عالیه من 7 نفر بد من رفتن برا کاشت 

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 

دیگه واقعا ناحق گفت و منم اتیشم گرفت از این حرفش گفتم چرا اینو میگی اخه من چند بار سر این مدیریتت خرج كردنات  باهات صحبت كردم چند بار قهر كردم هركاری كردم هیچ فرقی نكردی اخه لامصب چرا ناحق میگی

شروع كردم خودمو زدم و جیغ و داد كردم تو ماشین انقد خودمو زدم انقد جیغ زدم گلوم میسوخت.  بیحال شدم شوهرمم دستمو محكم گرفته بود ومیگفت نكن چرا اینجوری میكنی زد بغل و گفت چرا جیغ میزنه نمیذاری حرف بزنم گفتم من دارم ارت جواب میخوام تو خودت ساكتی حرف نمیزنی اونوقت میگی من نمیذارم

گفت من منظورم این نیست كه تو خورد شدی كوچیك شدی قصدمم این نیست الان من كارتو بهت ندادم خود كوچیك شدم ...

خبببب نزن خواهر من 

بذار بره قرض کنه بره از کارگری کنه ولی یاد بگیره مدیریت رو کم کم

شما مگه قرار مدیر مالی خونه باشی مگه شما پول درمیاری که مدیریت کنیی چرا میخوای وظیفه مرد رو بندازی روی دوش خودت چرا میخوای خودتو الکی الکی درگیر مسائل مالی کنی و غصه بخوری ببین ما زنا توانایی مدیریت مالیمون هرچقدم باشه بااازم غصه و حرص خودنش که وااای خدا تموم مبشه چند روز دیگه پیرمون میکنه

درصورتی که وقتی مرد بدونه با کاری که میکنه انقدا نمیتونه زندگیشو بچرخونه شابد اصلا اضافه کاری واستاد بیشتر تلاشش کرد 

ولی اگه مثلا ماهی ۱ میلیون بده به شما و بگه کل ماه و کل خرجا باتو و کم بیاری به من ربطی نداره بعددد میخوایی از کجاااااا بیاری!!!غیر ازاینه که بهت سرکوفت میزنه دیدی نتونستی!!!!!

بعدم كلی حرف ناحق دیگه زد ولی من نا نداشتم حرفی بزنم 

میگفت تو هر بار بحثی میشه كارای خونوادمم میگی همش میگی عروسیمو نذاشتن اونجور ك دلم میخواد بگیرم فلان كارو كردن و...

گفتم چون تو هیچ وقت از دلم در نمیاری هیچی نمیگی

گفت چجوری من از دل تو در بیارم چكاركنم باید

منم دیگه هیچی نگفتم و سكوت كردم.اونم خرفاشو زد و ساكت شد. تا رسیدیم خونه و خوابیدیم.

چرا اصلا ازش میپرسی چقد پول داری از این به بعد هیچی نپرس و برای خرجای خونت و خودت ازش پول بگیر اگه گ ...

هزاران بار این كارو كردم فایده نداشته.