2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 43 پست

چـــــرا میبخشیـــــد!

همون بار اول باید بترسونیدش ک دیگ جرات نکنه بره سمت اینکارا

بذار خووووب ب زنه پیام بده کلی مدرک ازش جم کن بعد برو دادگاه ک بعد نتونه انکار کنه

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

راستی از کل پیاماشونم اسکرین بگیر اگ تو گوشی خودش پاکشون کنه از تو گوشی تو هم پاک میشن

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
کلا باهم خوبیم.مشکلی نداریم البته مثل اینکه در ظاهره هیچ وقت چیزی نمیگه موندم چرا اینکارو میکنه

رابطه زناشوییتونم خوبه؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
اره 

پس مرگش چیه که میوبته دنبال اینکارا؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

نمیدونم چی بگم ولی اگر رابطتون خوبه و تو این سالها اینکارو کرده ولی باشماهم خوب بوده بروت نیار بخاطر بچهات زندگی کن مگر اینکه خودت پشتوانه داشته باشی بتونی جدا شی

آدمه عاقل پیجش که پیشته پیام بده به زنه بگو زنم همه چیو فهمیده زود بلاکم کن واگه باهر خطی باهات تماس ...

موافقم یه جوری بترسونش که بره پشت سرشم نگا نکنه حتی بهش بگه جوتب تلفنمم نده اوضاع بدجوری خرابه

آدمه عاقل پیجش که پیشته پیام بده به زنه بگو زنم همه چیو فهمیده زود بلاکم کن واگه باهر خطی باهات تماس ...

خوب این نشد یکی دیگه.مهم خودشه ک آشغال شده

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍
بنظرت وقتش نیست خانوادت رو در جریان بزاری 

بگم؟بابام زود قاطی میکنه.اول گفتم تصمیم خودمو بگیرم بعد.من واقعا دوسش دارم و همه جوره در خدمتش بودم.موندم این کارا چیه.شما جای من بودید جدا میشدید؟

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز