2777
2789
عنوان

خیانت

496 بازدید | 43 پست

سلام.خوبین دوست جونیا.

هیچ کس و ندارم ک بخوام بهش اعتماد کنم حرفام و بزنم و ازش راهنمایی بخوام.

دوتا بچه کوچیک دارم.6 ماهه و دو ساله 

شوهرم از همون وقتی ک عقد بودیم گاهی هرز میپرید.در حد اس ام اس.التبته تا اینجاشو میدونم.

یعنی همیشه زود مچشو میگرفتم.بخانوادمم تا حالا حرفی نزدم.ب جز دوران عقد بعد عروسی هم یکی دوبار فهمیدم.بعد هم تو حاملگی.بعدم الان.هر بار بخشیدم.الان تو اینستا با ی خانم ک تو کرمانشاه هست و ی دختر داره دوست شده.دیشب فهمیدم.پیجشو تو گوشیم زده بود قبلا.یادش نبود پیج کاریش تو گوشیم بازه.دیشب ب طور اتفاقی زدم دیدم ساعت 3 شب بهش پیام داده خوش ب حالت چ زود خوابیدی.

صبحم ک بیدار شده بود بهش پیام داد.ی دو خط شعد نوشت و بعدم سلام صبح بخیر و احوال پرسی.شمارشم ازش گرفت گفت رفتم بیرون میزنگم.

داغونم.اصلا.چیکار کنم.بهش بگم یا ی دفعه برم دادگاه درخواست بفرستم براش حالش جا بیاد.هر بار بخشیدم و ب کسی نگفتم پررو شد.خیلی حالم بده

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید یه جوری حالشو جا بیاری

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
برو دادگاه چیه این بابا

کلا باهم خوبیم.مشکلی نداریم

البته مثل اینکه در ظاهره

هیچ وقت چیزی نمیگه

موندم چرا اینکارو میکنه

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍
به نظرم یکی که یک بار خیانت کنه و بخشیده شه بازم تکرار میکنه واسش مثل عادت شده😣

دقیقا

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

آدمه عاقل پیجش که پیشته پیام بده به زنه بگو زنم همه چیو فهمیده زود بلاکم کن واگه باهر خطی باهات تماس گرفتم بهم فحش بده وقطع کن زنم احتمال داره پیام بده بجام یا بشینه کنارم که بهت زنگ بزنم مراقب باش اصلا دیگه جوابمو نده تا وقتی خودم بهت بگم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز