2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 43 پست

مدلش هوسرانه عوضم نميشه چون دوره زمونه روز به روز بدتر ميشه حالا كه بچه داري و تازهفت سالگي با خودتن و بايد خرج بده ماه به ماه بهشون ول كن برو سكوت به قيمت تموم شدن خودت مي ارزه؟

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
بگم؟بابام زود قاطی میکنه.اول گفتم تصمیم خودمو بگیرم بعد.من واقعا دوسش دارم و همه جوره در خدمتش بودم. ...

من اصلا خیانت تو کتم نمیره 

اگه میدیدم تکرار میکنه و درست نمیشه جرا میشدم

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم ولی اگر رابطتون خوبه و تو این سالها اینکارو کرده ولی باشماهم خوب بوده بروت نیار بخاطر ...

پدرم ک هست پشتم.ولی موندم ک میتونم تنها با دوتا بچه زندگی کنم یا نه؟یا باید این خفت و تا اخر عمر تحمل کنم.

یا زندگی کنم انگار ک برام مرده؟؟ولی مگه میشه.موندم بخدا.فکرم داغونه

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍
مدلش هوسرانه عوضم نميشه چون دوره زمونه روز به روز بدتر ميشه حالا كه بچه داري و تازهفت سالگي با خودتن ...

ولی من واقعا دوسش داشتم.حرصم میگیره ب حاطر چیزایی ک ب خاطر اون از دست دادم

چطوری؟برم دادگاه؟

عزيزم دوست داشتن تو از خوبيته و اون عوضيه بكشش دادگاه بگو طلاق ميخوام بچه هاتم هفت سال باهاتن بزار بترسه سادگي اين دوره جواب نميده كتك و اس ام اس فحشم از مرد داشته باشي پزشك قانوني و دادسرا كلي مدرك بهت ميدن اينارو كلي ميگم بدوني بزنگ به يه وكيل يا برو پيشش بعد ازش مشاوره بگير برا كشوندن به دادگاه يا حداقل مهريه بلاخره بايد بترسه حالا يا تعهد ميده غلط اضافه نكنه يا بره

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
با يه وكيل صحبت كن مهريتو بذار اجرا عذابش بده بعد حق طلاقم ازش بخواه اكه طلاقت نداد براش خرج بتراش ب ...

خیلی بدهکاره.ورشکست شده دوسال پیش.اه در بساط نداره.ی خونه داریم ک اونم هدیه پدرم ب من بوده و ب نام خودمه.ولی متاسفانه تو بانک رهنه سندش

.وام برداشته اسفند ماه تموم میشه.نگران اونم نکنه نده خونمم از دست بدم

خیلی بدهکاره.ورشکست شده دوسال پیش.اه در بساط نداره.ی خونه داریم ک اونم هدیه پدرم ب من بوده و ب نام خ ...

بس فعلا مدارا كن تا سند خونت ازاد شه عزيزم به روي خودت نيار بعدش حالشو جا بيار

بس فعلا مدارا كن تا سند خونت ازاد شه عزيزم به روي خودت نيار بعدش حالشو جا بيار

برای فردا با ی وکیل صحبت کردم فعلا برم پیشش ببینم نظرش چیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز