2777
2789
عنوان

هرچی..

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 64 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پشتتم هر طور شده من نیومدم تو زندگیت ک جا بزنم من اومدم تا تورو تو خوشیا و خوشبختیام شریک کنم اومدم با هم اوضارو درس کنیم سخته ولی قول میدم بتونیم همه میگن سخته به هر دری می زنم بستس ولی من کمکت میکنم جا نمی زنم باید بتونم تو راهه عشق ما شکست ممنوعه 💔

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
اره اتفاقا الان خیلی انگیزه دارم واقعا میخوام واسه هدفام بجنگم 

آفرین من 14ساله ی آرزو دارم تلاشمم کردم تو این 14سال ولی کم و نداری باعث شد نتونم پیشو بگیرم ولی الان ی موقعیت پا داده اصلا نمیخوام از دستش بدم.

دوست داشتن تو لیاقت نمیخواد،،مثل نخ کردن سوزن اعصاب میخواد
اره اتفاقا الان خیلی انگیزه دارم واقعا میخوام واسه هدفام بجنگم 

افریننننننن همین طور ادامه بده👏👏👏👏👏👏💪💪💪💪💪💪

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
آفرین من 14ساله ی آرزو دارم تلاشمم کردم تو این 14سال ولی کم و نداری باعث شد نتونم پیشو بگیرم ولی الا ...

واقعا به این نتیجه رسیدم ادم سالم واسه رسیدن به هدفش تلاش کنه ارزششو دارم من که به هر کی میگم میخوام فلان کارو کنم مسخرم میکنن ان شاالله امسال بتونم به هدفم برسم تا دهنشون بسته شه

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)
خدا لقدت کنه 

😂😂😂😂

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"