2777
2789
عنوان

هرچی..

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 64 پست
واقعا به این نتیجه رسیدم ادم سالم واسه رسیدن به هدفش تلاش کنه ارزششو دارم من که به هر کی میگم میخوام ...

انشاالهه منم همینطورم همه میگن نمیشه ولی میشه کار نشد نداره اگه افسانه ساربونه میدونه شتررو کجا بخوابونه 

دوست داشتن تو لیاقت نمیخواد،،مثل نخ کردن سوزن اعصاب میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالهه منم همینطورم همه میگن نمیشه ولی میشه کار نشد نداره اگه افسانه ساربونه میدونه شتررو کجا بخوا ...

دمت گرم امیدوارم موفق باشی

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)
والا خب عکس اون بزرگوارو یهو نمیذارن ک 

بیا ظهر بخریم بخوریم عکسشو همینجا بذاریم ضعف کنن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
باشه قارچ و گوشت بخریم  دوس میدارم با سس کچاپ تند

قبول نیس من الان تلف میشم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
بیا ظهر بخریم بخوریم عکسشو همینجا بذاریم ضعف کنن

اوه نه توروخدا از این نقشه های شیطانی نکشین😂😂😂

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
اوه نه توروخدا از این نقشه های شیطانی نکشین😂😂😂

خدامنو ببخشه قراربود دیشب شوهرم بخره معمولا روزای تعطیل شام باهمسرمه هیچی دیدم مادروخواهرا حیاطن همه داشتن سبزی پاک میکردن گفتم بخره ضررمیکنیم شریک پیدامیشه ولش کن زنگ زد خانوم سفره رو بنداز الان میام گفتم عه من شام گذاشتم که 

واااای بیا دیگه درمورد پیتزا با پنیر فراوون حرف نزنیم.

نگو خواهرم نگو اسمشو دیگه نیار 

خیرسرم میخواستم روزه بگیرم خوب شد نگرفتم

خدامنو ببخشه قراربود دیشب شوهرم بخره معمولا روزای تعطیل شام باهمسرمه هیچی دیدم مادروخواهرا حیاطن همه ...

ببین اصلا تحت هیچ شرایطی از دست نده پیتزارو حتی اگه ی تیکه بهت برسه   

دوست داشتن تو لیاقت نمیخواد،،مثل نخ کردن سوزن اعصاب میخواد