2777
2789
عنوان

بچه ها چطور با بچه مرتب باشم و شیک کلا به هم ریختم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 38 پست
بچم  دوسال و 4ماهشه  فوق العاده شیطون یعنی به طور رسمی بگم بیش فعال بلا نبوده سر خودش نیار ...

عزیزم خب اگه شرایط بچه ت خاصه خودت و با کسی مقایسه نکن مدارا کن تا بچه بزرگ بشه

تو کارگاههای مادر و کودک شرکت کن هم میری بیرون اب و هوات عوض میشه هم به بچه داریت میرسی

عزیزم خب اگه شرایط بچه ت خاصه خودت و با کسی مقایسه نکن مدارا کن تا بچه بزرگ بشه تو کارگاههای مادر و ...

گارگاه مادر کودک چی هست؟ 

به نام زندگانی حرامم شد جوانی😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سرد شدن با شوهرو که دیگه نگوووو رابطمون اصلا با قبل از بچه دار شدن قابل مقایسه نیست حالا آقا اصر ...

‌ شوهرم منم وقتی حرف بچه دومی میزنه میخوام خفش کنم میگم خیلی کمکم میکنی دومیم میخوای

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
بچم  دوسال و 4ماهشه  فوق العاده شیطون یعنی به طور رسمی بگم بیش فعال بلا نبوده سر خودش نیار ...

عزیزم درکت میکنم بچه من یکسالس واقعا شلوغه منم دست تنهام همش بخودم امیدواری میدم بزرگ میشه اروم میشه درست میشه همه چی 

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
‌ شوهرم منم وقتی حرف بچه دومی میزنه میخوام خفش کنم میگم خیلی کمکم میکنی دومیم میخوای

.وای عین مننننن یعنی گفتم بخوای اسم بچه دیگه پیشم بیاری خودمو بخدا دار میزنم توبه کارم کردی با همین یه دونه😖

به نام زندگانی حرامم شد جوانی😔
مشکلم خونه نیست از بوق سگ عین فرفره میچرخم وقتی برا خودم نیست دیگه هفته ای که همسرم هست بخدا عین میگ ...

سخت نگیر عزیزم اول که پسرتو دوتا کلاس و باشگاه ثبت نام کن بعدم برنامه دستت میاد از بس خونه ای حس حال نداری پارک ببرش مرکز خرید ببرش تا عادت کنه و از شیطنتش کم بشه انرژیش تخلیه بشه من دوتا شیر به شیر دارم زیر ۳سال خیلی سرم شلوغه ولی اصلا کم نمیزارم

مشکلم خونه نیست از بوق سگ عین فرفره میچرخم وقتی برا خودم نیست دیگه هفته ای که همسرم هست بخدا عین میگ ...

یه خورده از کارای خونه بزن تا برای خودت وقت باشه 

بشین فکر کن ببین چطور میتونی کارای خونه رو کمتر کنی 

مثلا یه وعده غذا بپزی دوبار بخورید 

قدر چند وعده بپزی فریز کنی ، غذا ساده بخورید ، خرید هارو برای مدت طولانی تر انجام بدی که کمتر بری بیرون 

از کسی دیگه کمک بگیری ، دو وعده در هفته غذا بیرون بخورید ، بچه رو عادت بدی وسط روز بخوابه ، وقتی مشغول بازیه بشینی نزدیکش و یکی از کارهاتو انجام بدی مثلا کتاب بخونی یا به ناخن و موهات برسی یا...

ظرف هارو بچینی تو ماشین چند روز یه بار بشوری 

تایم بین جاروبرقی کشیدن رو بیشتر کنی 

تو همممه کارها رو می‌کنی ، اگر وقت موند به خودت برسی 

معلومه وقت نمیشه 

خودتو بذار تو اولویت ها 

به زورم شده برای خودت ارزش قائل شو و وقت پیدا کن 

موفق باشی 💖

باورکن الان اکثریت همینن..منم ازوقتی پامیشم تاوقت خواب همش درحال بدوبدوئم اینجاروتمیزکن اونجاروتمیزکن جارولباس غذا همه ی این کاراو دخترمم به پام چسبیده و نق نق 

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔