2777
2789
عنوان

بچه ها چطور با بچه مرتب باشم و شیک کلا به هم ریختم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 38 پست
دختر دست تنهایی یا همسرت همیشه پیشته من از بس تنهام دل و دماغ هیچی برام نمونده پسرم فوقالعاده شیطونه ...

بخدا من همیشه تنهام

همسرم ۸ میره تا ۱۰ شب.

مادرمم اصلا بچه منو نگه نمیداره بچه خواهرمو نگه میداره

الان که دخترم ۲ ساله شده با خودم می برم آرایشگاه. 

قبلا باید جمعه ها التماس شوهرم  میکردم بچه رو نگه دار من آرایشگاه  برم.

لباس خریدن هم با شوهرم میرم اون نگه میداره من خرید میکنم

قبلا مانتو و شلوارم شوهرم خودش میخرید  میاورد خونه من می پوشیدم😑😑😑😑

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
دختر دست تنهایی یا همسرت همیشه پیشته من از بس تنهام دل و دماغ هیچی برام نمونده پسرم فوقالعاده شیطونه ...

بچه کوچیکه گریه میکنه من با اداو شکلک آرومش میکنم میخندونمش کارامو میکنم نزدیک اومدن شوهرم که میشه میریم حمام سه نفره نیم ساعته میایم بیرون لباس ترو تمیز میپوشیم آرایش میکنم منتظر اومدن آقا میشیم....میدونی من هرقت خونه نامرتب باشه به این فک میکنم الان مهمون بیاد پیش خودش چه فکری میکنه باور کن نیم ساعته همه جارو برق میندازم

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه اینقدر به خودم نرسیدم اونروز به شوهرم میگم بریم بیرون یخورده واسه خودم خرید کنم با کنایه میگه نهههه خدانکنه تو بخوای به خودت برسی گناه میشه  

اصلا حوصله ندارم دخترمم بزرگ شده ۳ سال نیمس دیگه زیادم اذیت نمیکنه ولی انگار کلا بعد بدنیا اومدنش دلمرده شدم

بچم منو هم داغون کرده بخدا شدم یه ادم دیگه. خونم نسبتا کثیف همش شلوغ میکنه به خووم نمیتونم برسم با شوهرم سرد شدیم ای خداااا این جای زندگی رو بزن رو دور تند فقط بگذرههههههه

خدایا شکرت
وقتی بچت خوابه یاآخر شب که خوابن تمام کاراتو بکن  همین والسلام منکه بادوتا بچه شیر به شیر اینجو ...

مشکلم خونه نیست از بوق سگ عین فرفره میچرخم وقتی برا خودم نیست دیگه هفته ای که همسرم هست بخدا عین میگ میگ هم به اون میرسم هم بچه تا میام به خودم برسم شده شب لین جنازه افتادم هفته ایم که همسرم نیست تمام مسئولیتا گردنم دیوانه شدم رسما😥😭😭

به نام زندگانی حرامم شد جوانی😔
بچم منو هم داغون کرده بخدا شدم یه ادم دیگه. خونم نسبتا کثیف همش شلوغ میکنه به خووم نمیتونم برسم با ش ...

این سرد شدن با شوهرو که دیگه نگوووو رابطمون اصلا با قبل از بچه دار شدن قابل مقایسه نیست حالا آقا اصرار داره دومی رو هم بیاریم

مشکلم خونه نیست از بوق سگ عین فرفره میچرخم وقتی برا خودم نیست دیگه هفته ای که همسرم هست بخدا عین میگ ...

درکت میکنم خواهر خدایی سخته منم اونجوری بودم باتمرین وتکرار الان آرایش نکنم شوهرمیگه بچه بامن بدوووو زووودالبته بعضی وقتاها نه همیشه براخریدم پول میگیرم سرکوچه یه لباس فروشی کوچیکه ازاون خریدامو میکنم 

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂
این سرد شدن با شوهرو که دیگه نگوووو رابطمون اصلا با قبل از بچه دار شدن قابل مقایسه نیست حالا آقا اصر ...

من دیگه فشار جسمی و زحمتای بچه یه طرف این بی توجهی و سرد شدنای من و شوهرم کمرمو خم کرده باور میکنی امشب رابطه خواست تا دهنمو باز کردم که محبت نمیکنی بهم بی توجهی با اخم و تخم پاشد رفت خوابید😢

خدایا شکرت
بخدا من همیشه تنهام همسرم ۸ میره تا ۱۰ شب. مادرمم اصلا بچه منو نگه نمیداره بچه خواهرمو نگه میداره ...

واقعا کم اوردم بخدا بخدا همسرم کمک نمیکنه فقط دستوررررر کلافه شدم مغزم دیگه هنگ کرده وقتی ادم حمایت نداشته باشه چه انگیزه براش میمونه بخدا از شیک پوشی تو فامیل حرف اولو میزدم الان حتی تا سر کوچه نمیتونم برم یه بار تو خیابون بچه بغلم بود خوب بود ب ادر شوهرم بود وگرنه میگفتن من عرضه ندارم بچه انقدر اذیت کرد گفتن بده دست شوهر بگیره تا اومد بچرو بگیره بچه  فت تو خیابون یعنی من جنازه شدم بخدا من یه بچه ندارم شوهرم خودش 10تا بچس دیوانم کرده 

من که بچه ندارم ولی کلا هرچیزی رو چندبار تکرار کنی عادت میشه حالا نمیخواد خیلی هم ارایش کنی و اینا همون دوش روزانه و عطر و لباس اتو کرده کفایت میکنه

صبحها نیم ساعت زودتر پاشو بعد از ناهار نیم ساعت چرت بزن

در طول روز یه فنجون قهوه و شکلات تلخ بخور سرحال بشی

در طول روز لبنیات نخور کسل میشی بذار اخر شب

یه ازمایشم بده ویتامینای مورد نیازتو تامین کن

یه مولتی ویتامینم هست فکر کنم اسمش اکتیویت هست اونو بگیر روزی یکی یا یه روز در میون بخور انرژیتو بیشتر میکنه 

بیشترم سبزیجات و میوه بخور چربی و قند و کم کن

اگه بچه بزرگه تو کارا مشارکتش بده که وقت ازادت بیشتر بشه

من که بچه ندارم ولی کلا هرچیزی رو چندبار تکرار کنی عادت میشه حالا نمیخواد خیلی هم ارایش کنی و اینا ه ...

بچم  دوسال و 4ماهشه  فوق العاده شیطون یعنی به طور رسمی بگم بیش فعال بلا نبوده سر خودش نیاره مهمونی که جرات ندارم عروسی جرات ندارم عزا جرات ندارم بازارم که جرات ندارم رسما مرغ خانه نشینم من خانم هابیشام کنارم پادشاهه😔😭😭😭لعنت به من واقعا از خودم بدم میاد