2777
2789
عنوان

میدونم شوهرم پول کم داره.بنظرتون

141 بازدید | 6 پست

براسالکردمون لباس ست نخرم پولونگه دارم کم داشت بریم رستوران؟؟چون از شیش ماهه پیش میگف پول دادن زیادشد میدمت نگه دار یهواون موقه کم میاریم بتونیم بریم فلان رستوران

شانس ماازاون موقه چندماه یه بارحقوق دادن باکلی بدبختی حالا شوهرم میدونم نداره چون تا ته ماه ۶۰۰داریم

چه کنم؟بخرم یابریم شام بیرون؟

کادو تولدش چی بخرم؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تا آخر ما 20 روز تقریبا مونده 600 تومن خیلییی کمه که از نظر من یه غذای خوشمزه بپز یه کیک کوچولو هم بخر دروتایی خوش بگذرونید تو خونه یا تو پارک حتما که نباید ولخرجی کنین

کاربر فاطی قدیم هستم خیلییی خوشحالم دوباره برگشتم پیشتون کاربری قبلیم ترکید   
خب تا آخر ما 20 روز تقریبا مونده 600 تومن خیلییی کمه که از نظر من یه غذای خوشمزه بپز یه کیک کوچولو ه ...

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
خب تا آخر ما 20 روز تقریبا مونده 600 تومن خیلییی کمه که از نظر من یه غذای خوشمزه بپز یه کیک کوچولو ه ...

آخه هم خودش هم من چندین ماهه دلمون میخاد بریم

نمدونمم بهش بگم از تدارک سالگرد یانه؟که چکارکنیم؟؟

خب بگین مادو تولدش چی بخرم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...