زیر قولش زد رف خونه تو روستاخودشون خرید درصورتیک قرار کردیم روستا ما باشه..ده دقه فاصلسهمش..منو گذاش با خانوادش و دوستاش رف مشهد..گوشی رم روم خاموش کرد اون چند روز بعد ک برگشت ز زد بیام ببینمت من خرم میگم بیا..دیگ خیلی چیزا دیگه
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه باریه بحث داشتیم باهم رفت گذاشت کف دست یکی ازعموام البته عموهردومونه دوتامون خیلی ازش حساب میبریم مثلا اومدبهش گفت که راهنماییمون کنه مشکل حل شه ولی خیییییلی گرون تموم شدبرامون.خیییلی ازاینکارش دلخورشدم وهستم هیچوقتم یادم نمیره
خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
اومد خواستگاری ام در حالیکه می دونست چقدر بچه ام و هنوز از دنیای بچگی ام جدا نشدم
یه کار دیگه هم کرد که هنوز میترسم
پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا