2777
2789
عنوان

چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 42 پست
مرسی قشنگم😍اره ذکرشو از همین امروز شرط کردم بخونم وچهار قل وایت الکرسی..عزیزم دستبندش چجوریه ازکجا ...

خواهش عزیزم.اکثر بدلی فروشیا چشم نظر هم دارن همه جا هست

لطفا برای مادر شدنم یک صلوات بفرستید  
من قبلا اعتقاد نداشتم اما از وقتی ازدواج کردم باورم شده مادرشوهرم اوایل هی ب من میگفت خونه فامیلا م ...

اره عزیزم واقعا همه اینا برای ادم پیش میاد اخه چرا حسرت میکشن..انشالله ازت بلا دور باشه همیشه مراقب خودت باش ..توهم مداومت کن به خوندن این دکر و چهارقل

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عزیزم واقعا همه اینا برای ادم پیش میاد اخه چرا حسرت میکشن..انشالله ازت بلا دور باشه همیشه مراقب ...

من فراموشکارم همش یادم میره 

هی ب خودم میگم دفعه بعد خواستم برم جایی میخونم ولی باز یادم میره تا بلا سرم میاد یادم میاد نخوندم 

این قضیه چشم زخم چیه؟   همون آبیه ک وسطش چشم سفیدداره.ازکجااومده اصن

چشم زخم اینه ک مثلا یکی ازت زیاد تعریف میکنه یه اتفاقی برات میوفته یا یه جایی ک زیاد تو چشم هستی بعدش برات حادثه ای پیش میاد زیاد خوب توضیح ندادم نمیدونم چجوری بگم عزیزم.ولی عین حقیقته و قران هم امده و حدیث هم زیاد داریم.چشم نظر هم همون ابیس ک وسطش سفیده.کسیکه داره چشمت میزنه میخوره به اون چشم نظر

لطفا برای مادر شدنم یک صلوات بفرستید  
بخدا اون موقعیتش ازمن خیلی بهتره چ ازلحاظ مالی ماشالله ش باشه انقدطلا داره من حتی ی زنجیرهم ندارم ول ...

وای دقیقا بخدا مثل ما طفلکی شوهرت بنده خدا😁..باورت میشه باهمین خانواده رفتیم بیرون  بعد شوهر اون همش میگفت خانوم وایسیم خرید کنی وازین حرفا.بعد شوهرمن دوبار گفت جان باورت میشه خانومه برگشت بهم گفت خوشبخالت که شوهرت همش بهت میگه جان 😩چندبار تکرار کرد وگفت من انقد دلم میخواست شوهرم اینطوری باشه .کلا شوهرم خیلی شوخه هروقت بااونا هستیم رابطمون افتضاح خراب میشه افتضاح ..

راستی سعی کن خوبیها وخوشیهات رو پنهان کنی واعلام نکنی

واااای دقیقا بخدا قبلا یک دوستی داشتیم از زندگی هم میگفتیم انقد زندگیم بدبود کلا رابطمو باهاش قطع کردم...الانم گاهی دست خودم نیست واسه اینکه بقیه خوشحال بشن میگم که انگار بدتر ناراحت میشن .مرسی قشنگم😍

چجوریه گلی؟خوبی نفسیم

قربونت برم تو خوبی؟

کیفم یه عروسکی بهش اویزون کردم خب چشمام چشم زخم داره خیلی هم خوبه تو خونمم از این چشم زخم ها زدم اویز کردم

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
این قضیه چشم زخم چیه؟   همون آبیه ک وسطش چشم سفیدداره.ازکجااومده اصن

اره عزیزم گاهی ادم داره از خوشیاش میگه یا کسی میبینه زندگیت خوبه حسرت میکشه و تو دلش نطر میکنه بهت و واسه تو همه چیز یهویی برعکس میشه ..اره همونه عززیزم

من فراموشکارم همش یادم میره  هی ب خودم میگم دفعه بعد خواستم برم جایی میخونم ولی باز یادم میره ...

مث منی منم فراموش کارم اما الان سعی میکنم بخونم باخودم 

قربونت برم تو خوبی؟ کیفم یه عروسکی بهش اویزون کردم خب چشمام چشم زخم داره خیلی هم خوبه تو خونمم از ا ...

فداتم منم بد نیستم😥چجالبه پس عروسکه ..خب جایی اویز کرده که دیده نشه؟؟؟منم برم بخرم اویز کنم

وای دقیقا بخدا مثل ما طفلکی شوهرت بنده خدا😁..باورت میشه باهمین خانواده رفتیم بیرون  بعد شوهر ا ...

پریشب مامانم ایناامدن اینجابرام میوه خریده بود نگواین خانوم دیدتشون حتی مامانم میوه داده بود ب بچش 

امدن تو درعرض پنج دقیقه استکانم شکست انقدکلافه شدم 

قبلاحوصلم سرمیرفت میرفتم پیشش ولی ازوقتی بهمون ثابت شد دیگه نمیرم 

ی شب شوهرم برام بال کباب کرد گفت بوش میاد ببر بده مدیون بچش نشیم صداش کردم امدلباس راحت تنم بودباردارم وخیلی گرمم میشه هی سرک کشیدمنودیدن اخرسرگفت وای چ لباسی پوشیدی ببین همون شب ی دعوایی کردیم الکی الکی ک نگو شب هم تواتاق نخوابیدم امدم توحال

پریشب مامانم ایناامدن اینجابرام میوه خریده بود نگواین خانوم دیدتشون حتی مامانم میوه داده بود ب بچش&n ...

چقدرم بده ادم همش در حال ترسه ..اصلا بنظرم چیزی براشون نبر تومیخوای خوبی کنی اما اون که نمیفهمه عزیزم.فاصلتو همیشه حفظ کن و اصلا باهاش رابطه نداشته باش ..حیف زندگیت نیست اصلا رفت وامد نکن عزیزم