عزیزم من تهران دارم کلاس میرم ۸ جلسه نیم ساعته ۸۲۵ تومن دادم میتونی واسه اولش ارگ بخری ولی به نظر من یکم هزینه کنی یه پیانو دیجییال بخری خیلی بهتره از ارگ دیگه واست میمونه چند سالم که کار کنی واست اوکیه
فک کنم با حدود ۱۵ ۱۶ ملیون بتونی یه پیانو دیجیتال بخری انواع مختلفم داره
من تدریس ویولن انجام میدم پیانو بلدم ولی در حد حرفه ای مثل ویولن نه تا چند ماه که باید با ارگ تمرین ...
نسیم خانم من ۲۲سالمه وخیلی علاقه به یادگرفتن پیانو دارم اما از اونجایی ک پدرم خیلی متعصب و مخالف ساز بوده تاالان ساکت بودم اما دلم میخواد یاد بگیرم حالا مشکل اینجاست نمیدونم استعدادشو دارم یا ن!میشه بگید چجوری بفهمم استعداد دارم یا ن
نسیم خانم من ۲۲سالمه وخیلی علاقه به یادگرفتن پیانو دارم اما از اونجایی ک پدرم خیلی متعصب و مخالف ساز ...
سلام عزیزم نیاز به استعداد خاصی نداره مثل یاد گرفتن زبان هست که همه رده سنی داره ساز بیشتر علاقه اس چون ممکن کسی خوب ساز بزنه ولی علاقه نداشته باشه از سازی که میزنه لذت نمیبره در نهایت خسته میشه و دیگه ادمه نمیده
بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
سلام میشه بگی چجوری یکم شروع کنه ادم تا جلو بیفته؟
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
سلام، من هم عاشق پيانو بودم بعد از اينكه دخترمو كه ٦ سالش هست بردم براى مشاوره موسيقى خودم هم همونجا ثبت نام كردم الان نزديك يك ساله منو آرشيدا باهم كلاس ميريم البته دوتا معلم جدا، من با كلى سرچ و تحقيق انستيتو پيانو پويان رو انتخاب كردم، خيلى هم راضى ام محيط خيلى خوبى هست و درست و اصولي كار ميكنن چون فقط تخصصي پيانو هست و مهمتر از همه اينكه هر ماه با دكتر آزاده روند آموزشت چك ميشه، ما پيانو همون موقع خريديم ولى اگرم نداشته باشى ميتونى اونجا تمريناتت رو انجام بدى، ميتونى ترمى ثبت نام كنى
اکثر کلاس ها برای شروع ساز میخوان ولی من یه کلاس گروهی پیانو میشناسم که نیاز به داشتن ساز نداره تو کلاس هر کسی یه پیانو داره و یاد میگیره و تو همون کلاس هم تمرین میکنه.قیمت کلاس هاش هم خیلی مناسبه اخرش هم راهنماییت میکنن برای خرید ساز ارزون.اگه دوست داشتی بگو شماره ش رو بذارم