2777
2789
عنوان

پیانو

| مشاهده متن کامل بحث + 14318 بازدید | 43 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دسته دومش 20 تومن ایناس اخه من دو ماه مونده به کنکور معلم خصوصی شیمی گرفتم جلسه ای سه و دویست دادم ...

من تدریس ویولن انجام میدم پیانو بلدم ولی در حد حرفه ای مثل ویولن نه تا چند ماه که باید با ارگ تمرین کنی که اگه علاقه داشتی ادامه بدی و تمرین با پیانو داخل دیوار و شیپور قیمت مناسب تر پیدا میشه.که اونم پرسه داره خودش

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
امتحان کردم،اپ های یادگیری پیانو ،تا یه جا رفتم،دیگه هنگ کردم کلاسش ماکزیمم ماهی سیصده ،اوکیه،پیانو ...

از کجا قیمت گرفتی؟ تو الان احتیاج به پیانو اکوستیک نداری ها

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
من دخترم چند ساله داره پیانو میزنه.. بعصی از بچه ها پیانو ندارند دیدم هماهنگ میکنند بعصی روزها نیان ...

اخه پیانو دیجیتال دست دو بگیرم

بالاخره که باید بهترشو بگیرم😂

واقعاااا ببخشید ،ولی میگم اگه قراره دهنم سرویس شه بذار یهو بشه

اخه پیانو دیجیتال دست دو بگیرم بالاخره که باید بهترشو بگیرم😂 واقعاااا ببخشید ،ولی میگم اگه قراره ...

نمیدونم چی تو فکرته!

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
امتحان کردم،اپ های یادگیری پیانو ،تا یه جا رفتم،دیگه هنگ کردم کلاسش ماکزیمم ماهی سیصده ،اوکیه،پیانو ...

نه بابا چرا هنگ کنی خوب بخاطر این هم هست که پیانو نداری به نظرم با مجازی یاد بگیر بعد برو پیش یه استاد رفع اشکال کن بعدم یه ارگ بخر که نخوای زیلد هزینه کنی تمرین کن بعد دیگه پیانو بخر