2777
2789
عنوان

شقاق مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 15797 بازدید | 53 پست
پماد تریا میسولونون ان ان رو به واژن اتون میزنید یا مقعد اخه دکتر به منم داده گفت بزن به واژن  ...

من واسه مقعد استفاده میکردم ولی واسه واژنم کاربرد داره.البته فکر نکنم داخل واژن نباید استفاده بشه.از اپیلاکتورم استفاده میکردم.یکم اولش درد داره ولی بعد آروم میشد

چیزی نگفت فقط گفت اگه بهتر نشد برو پیش جراح عمومی 

اوکی ممنون عزیزم امیدوارم بهتر بشی

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله عزيزم داشتم اين چه حرفيه اخه من يك ماه كامل سه تا پماد ميزدم با يه قرص ميخوردم خداروشكر خشك شد ا ...

چه پماد و قرصی میخوردی.یعنی دکتر گفت تا یک ماه استفاده کن

بله عزيزم داشتم اين چه حرفيه اخه من يك ماه كامل سه تا پماد ميزدم با يه قرص ميخوردم خداروشكر خشك شد ا ...

یعنی چی اون برجستگی ازتون افتاد.یعنی چی خشک شد افتاد?

پماد آنتی فیشر.قرص میترونیدازول.یه پماد تریا میسولون ان ان هم خودم گرفتم

مرسی

من تعریف آنتی فیشرو خیلی شنیدم هنوز استفاده نکردم.هم شقاق دارم هم هموروعید😥😥

اللّهم عجّل لولیک الفرج والعافیه والنصر🙏🙏
چه پماد و قرصی میخوردی.یعنی دکتر گفت تا یک ماه استفاده کن

ليدوكايين ،انتى هموروئيد،ديلتيازم اين سه تا پمادو باهم قاطى ميكردم صبح و شب ميزدم انقدر سريع خشك شد افتاد ولى من بازم ادامه دادم تا كامل خوب بشه قرصمم دافلون بود 

مرسی من تعریف آنتی فیشرو خیلی شنیدم هنوز استفاده نکردم.هم شقاق دارم هم هموروعید😥😥

انتى فيشر خيلى ضعيفه پماد ليدوكايين و ديلتيازم و انتى هموروئيد رو باهم تركيب كنى بزنى سريع خشك ميكنه

ليدوكايين ،انتى هموروئيد،ديلتيازم اين سه تا پمادو باهم قاطى ميكردم صبح و شب ميزدم انقدر سريع خشك شد ...

اخه من شقاق دارم.دکتر گفت شقاق با همورویید فرق داره. مال من زخمه که خوب شده.شما شقاق داشتی یا همورویید

اخه من شقاق دارم.دکتر گفت شقاق با همورویید فرق داره. مال من زخمه که خوب شده.شما شقاق داشتی یا هموروی ...

منم شقاق داشتم عزيزم ولى دكتر اينارو داد گفت قوى تره و خداروشكرم واقعا تاثير داشت زود خوب شدم

انتى فيشر خيلى ضعيفه پماد ليدوكايين و ديلتيازم و انتى هموروئيد رو باهم تركيب كنى بزنى سريع خشك ميكنه

واسه من جواب داد.چون دکتر گفت زخمش تازه هست .هنوز مزمن نشده.زود خوب میشی با دارو.خداییش هم الان هیچ درد و خارش و سوزشی ندارم

منم شقاق داشتم عزيزم ولى دكتر اينارو داد گفت قوى تره و خداروشكرم واقعا تاثير داشت زود خوب شدم

از,اپیلاکتورم استفاده میکردی.یعنی داخل مقعدم پماد میزدی

واسه من جواب داد.چون دکتر گفت زخمش تازه هست .هنوز مزمن نشده.زود خوب میشی با دارو.خداییش هم الان هیچ ...

خب اينكه سوزش و درد نداريد دليل نميشه كه خوب شده باشه چون پماد علائمشو ميندازه مهم اينه كه خشك بشه بيفته نه اينكه فقط سوزشش بيفته

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 17 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز