2821
2789
انقد غرور خودتو کنار گذاشتی ک بت میگن این باکلاسه کارش نمیشه کرد... شمام ازین ب بعد اگ بخای خودت و ب ...

غلط میکنن بگن بزار بگن تا بترکن ادمایی ک حرف درمیارن هرجور باشی یه چیزی دارن بگن 

ایشونم الان باید از فرصت استفاده کنه اتفاقا چون دیگه کسی جرات نمیکنه چیزی بهش بگه (گرچه نبایدم کسی جرات کنه و اصلا حق دخالت ندارن ولی خب باتوجه به روش زندگی ایشون گفتم...) 

فدا سرت عزیزم، میدونم ک خیلی شرایط بدیه ولی کاری ازت نمیاد فعلا ازین ب بعد حساب کار دستت بیاد، با جا ...

دیگه ازین به بعد خیلی روابطمو محدود میکنم با خانوادش تا بدونن اگه من حرفی نزدم و خرید نکردم دلیل بر بی کلاسی من نبوده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

غلط میکنن بگن بزار بگن تا بترکن ادمایی ک حرف درمیارن هرجور باشی یه چیزی دارن بگن  ایشونم الان ...

ولی واقعا به این حرف رسیدم که هر چی ساده تر باشی جلوی همه ذلیل تری

شوهرمم بد بختی هیچوقت اینکارو نمیکنه حتی ماشین خرید واسشون خیلی خانوادشو دوس داره و فک میکنه باید بر ...

خب پس کلاتو بذار بالاتر

از این ب بعد احترام زیادی نذار جان نثاری نکن دلت نسوزه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
شوهرمم بد بختی هیچوقت اینکارو نمیکنه حتی ماشین خرید واسشون خیلی خانوادشو دوس داره و فک میکنه باید بر ...

با همچین شوهری خواب طلاهاتو باید ببینی متاسفانه... سعی کن نرم نرمک رو مخ شوهرت کار کنی 

با مستقیم تو سرش زدن یا دعوا و بحث عمرا تغییری کنه, ریز ریز برو تو مخش 😄 

غلط میکنن بگن بزار بگن تا بترکن ادمایی ک حرف درمیارن هرجور باشی یه چیزی دارن بگن  ایشونم الان ...

اره اینم حرفیه ولی خب ملومه خانواده شوهرش تازه طلب کارم میشن، شاید اونجوری جواب بده بیشتر نمیدونم

با همچین شوهری خواب طلاهاتو باید ببینی متاسفانه... سعی کن نرم نرمک رو مخ شوهرت کار کنی  با مست ...

دقیقا فک نمیکنم دیگه طلاهامو ببینم هیچوقت یادم نمیره مادر شوهرم از توی گردنم گردنبندی که مامانم واسم خریده بود رو دراورد و گفت غصه نخور واست میخریم 

ولی واقعا به این حرف رسیدم که هر چی ساده تر باشی جلوی همه ذلیل تری

اون طرز فکر مادرشوهر ندید بدیدت بوده ک خوبی و مهربونی و محبت شمارو شعور نداره ببینه و همچین حرفی زده 

من اگه بودم رک بهش میگفتم ک من اگه کم خریدم و گرون نخریدم از بی کلاسیم نبود از اصالت و چشمو دل سیریم بود از شعورم بود ک نخواستم به شما فشار بیاد از قناعتم بود 

من بخاطر شما طلاهامو فروختم پولشو دو دستی بهتون دادم کاری ک هیچ عروسی نمیکنه بعد جوابم این تیکه ی کلفتتون بود دستتون درد نکنه محبتمو تمام و کمال جبران کردید حقمو گذاشتید کف دستم 

رک و راست بودن بهترین روشه مجبور میشن هم جواب حرفشونو بدن هم متوجه ی خوبیای شما بشن ک تا الان قدرت درکشون نرسیده بوده ببینن و گاهی ادم باید به اینجور ادما یاداوری کنه خوبیاشو, هم اینکه به موضوع طلاها اشاره کردی 

والا شمارو گیر اوردن قشنگ! اصلا چجوری روشون شده از شما طلاهاتو بخوان؟؟؟؟ روی زیادی بهشون دادی اونام بی چشمو رو دارن وحشتناک سواستفاده میکنن میگن اینم ک نمیفهمه جیکش درنمیاد! 

فقط اگه خواستی اینارو بگی با شوهرت هماهنگ باش یا صداتو ضبط کن ک بعدن حرفی ازش کمو زیاد نکنن تحویلش بدن 

اره اینم حرفیه ولی خب ملومه خانواده شوهرش تازه طلب کارم میشن، شاید اونجوری جواب بده بیشتر نمیدونم

خانواده ی شوهرش کلا از ایشون انگار ارث پدرشونو طلب دارن طلاهاشو با معلوم نیس چه رویی ازش گرفتن حالام بجای قدردانی و اینکه حداقل هوای عروس به این خوبی رو داشته باشن بهش میگن بی کلاس!!!!! 

انقد ک برای من این حرفو رفتار سنگین اومده موندم تو حسو حال استارتر فقط...

خانواده ی شوهرش کلا از ایشون انگار ارث پدرشونو طلب دارن طلاهاشو با معلوم نیس چه رویی ازش گرفتن حالام ...

منم بخدا فقط دارم از رفتارای مادر شوهرم حرص میخورم اصلا حسادت نمیکنم فقط از رفتارای اینا ناراحتم 

حالا منم میخام بگم که طلاهامو میخام ولی نمیدونم چجوری بگم 

والا اگه من میبودم از اول نمیدادم ک بخوام پس بگیرم ولی حالا ک دادی ب شوهرت بگو ازشون بگیره

ما بد،تو از خوبیات بگو شرمنده شیم..