2821
2789

شما فقط اول از خودت ناراحت باش که ب چیز کم قانع بودی بعد از مادر شوهرت که طلاها تو پس نمیده. اون جاری جدید طفلک هیچ تقصیری نداره. حقشه بخواد خرید عروسی شو گرون برداره. آدم یه بار تو عمرش خرید عروسی میکنه باید چیز خوب برداره 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به قول معروف هرکی خرج داره ارج داره ........شما از اول قانع بودی باهاشون راه اومدی ........ولی خداییش چه عروسی هستی که طلاهاتو بخاطر خرید خونه اونا فروختی؟ دختر برا مادرش اینکارو نمیکنه که تو کردی

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
شما فقط اول از خودت ناراحت باش که ب چیز کم قانع بودی بعد از مادر شوهرت که طلاها تو پس نمیده. اون جار ...

اتفاقا من کار جاریم خیلی خوشحالم خوب کاری کرد من کلا از مادد شوهرم ناراحتم

ازین ناراحت شدم که مادر شوهرم میگفت این با کلاسه نمیتونیم کاریش کنیم و ازین حرفا و بدتر ازین چون مم ...

انقد غرور خودتو کنار گذاشتی ک بت میگن این باکلاسه کارش نمیشه کرد... شمام ازین ب بعد اگ بخای خودت و بگیری یا طرز پوششت رو عوض کنی میگن تا چشش افتاد ب این از حسادت ترکید اینجوری شد

اتفاقا من کار جاریم خیلی خوشحالم خوب کاری کرد من کلا از مادد شوهرم ناراحتم

آفرین. چون جاری هیچ تقصیری نداره. سعی کن این ناراحتیت رو روابط تون تاثیر بد نذاره و.کینه به دل نگیری 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ازین ناراحت شدم که مادر شوهرم میگفت این با کلاسه نمیتونیم کاریش کنیم و ازین حرفا و بدتر ازین چون مم ...

همینکه گفته اون باکلاسه یعنی تو بی کلاسی و سرت نمیشه بنظرم بزن لهشون کن بگو طلاهامو بدین 

ما بد،تو از خوبیات بگو شرمنده شیم..
اره مطمینم که نمیخرن 

شوهرت باید تحت فشار بذاره ب نامش بزنن . شده ی قهر صوری راه بندازین هنوز  سرد نشدن شاید ی کاری کردن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

شمام ازین جاریت یاد بگیر زرنگ باشی 

البته نمیگم.گرون خریدن زرنگیه هاااا نه ولی باید خانواده ی طرف مقابلتو بشناسی و نزاری سوارت بشن اگه اهل سو استفاده هستن 

حتما هم موضوع طلاهاتو به رخشون بکش غیر مستقیم و در حد اشاره فقط 

الانم شاید پول شوهرشو دارن واسش خرج میکننا مطمعنی مال خانواده اشه؟ 

در مورد حجابو فلانو بیصارم کلا زمونه الان تند تند داره عوض میشه دیگه معیاراشون با زمان ازدواج شما فرق داره دخترا هم مثل قبل برخورد نمیکنن و محدودیت رو قبول نمیکنن درون حد 

عمو کوچیکه ی منم وقتی ازدواج کرد همه کپ کرده بودن ک چیشد زمونه یهو انقد چرخید! همه خانواده هم سر این مسئله با پدر بزرگو مادربزرگم شوخی میکردنو تیکشو مینداختن... ولی طبیعیه گذشت زمانه... 

شوهرت باید تحت فشار بذاره ب نامش بزنن . شده ی قهر صوری راه بندازین هنوز  سرد نشدن شاید ی کاری ک ...

شوهرمم بد بختی هیچوقت اینکارو نمیکنه حتی ماشین خرید واسشون خیلی خانوادشو دوس داره و فک میکنه باید براشون خرج کنه

دقیقا میدونم خیلی اشتباه کردم 

فدا سرت عزیزم، میدونم ک خیلی شرایط بدیه ولی کاری ازت نمیاد فعلا ازین ب بعد حساب کار دستت بیاد، با جاریتم خوب باش خیلی ولی بازم برا اونم خودتو کوچیک نکن

شمام ازین جاریت یاد بگیر زرنگ باشی  البته نمیگم.گرون خریدن زرنگیه هاااا نه ولی باید خانواده ی ...

اره عزیزم پول باباشه چون برادر شوهرم واسه خرید لباسای خودشم از باباش پول میگیره 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز