2777
2789
خانواده شوهرم یه خانواده مذهبی هستن ازونا که حتما باید چادر بپوشی ایندجاری جدیدم خداییش بد حجاب نیست ...

ه کسی رو تو قبر خوش میذارن. مگه حد خانواده همسرت چی هست که ایشون تو اون حد نمی گنجه. واقعا چادر پوشیدن یا نپوشیدن نشونه هیچ ویژگی خوب یا بدی نیست. یکی دوستداره میپوشه یکی دوست نداره نمی پوشه که در هر حال هر دو طرف مکلفند به عقیده طرف مقابل احترام بذارن. اگر چادر ملاک انتخاب همسر برای برادر سوهرتون بود قطعا این خانم رو انتخاب نمی کرد پس خیلی براشون مهم نبوده. مهم نجابت و اخلاق هست. پوشش یه مسئله کاملا شخصی هست و از همه در حد عرف کلی جامعه و قانون میشه انتظار داشت نه بیشتر

عزیزم چراحرص میدی خودتو؟دیگه عروس جدیده دیگه بعدم حتماشوهرش داره واسش خرج میکنه حجابشم به شوهرش بستگی داره 

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازین ناراحت شدم که مادر شوهرم میگفت این با کلاسه نمیتونیم کاریش کنیم و ازین حرفا و بدتر ازین چون مم همراهشون بودم رسما باید یه سر خریدی واسه من میخردین ولی هیچیی نخریدن 

طلا ک نمیخرن خیالت راحت شکهرتو تحت فشار بذار  نصف خونه رو ب نام اون بزنن. ب نام تو هم نمیزنن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ازین ناراحت شدم که مادر شوهرم میگفت این با کلاسه نمیتونیم کاریش کنیم و ازین حرفا و بدتر ازین چون مم ...

عزیزم ناراحت نشی ولی شما چوب سادگی خودت و میخوری ایشونم نون زرنگیشو میخوره، خدا شاهده منم قانعم و خریدمم خیلی رعایت کردم ولی هیچوقت هم نمیام طلاهامو بدم بره...

ازین ناراحت شدم که مادر شوهرم میگفت این با کلاسه نمیتونیم کاریش کنیم و ازین حرفا و بدتر ازین چون مم ...

دختر اشتباه کردی طلاهاتو دادی بهشون. ی روسری چی بوده برات نخریدن 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍