2777
2789

پناهندگی باید خیلی سخت باشه، من همیشه فکر می کنم چجور یکی خونه زندگیشو ول میکنه و شرایط بد پناهندگی رو می پذیره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
پناهندگی باید خیلی سخت باشه، من همیشه فکر می کنم چجور یکی خونه زندگیشو ول میکنه و شرایط بد پناهندگی ...

اره خب سخته ، به خاطر آینده پسرم حاضرم این سختی رو قبول کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهاجرت با پناهندگی فرق داره

اروپا دانمارک مهاجرت میشه کرد مدرک تحصیلی زبان و سابقه کار باید داشته باشی بر حسب امتیازت اقامت دوساله (مطمعن نیستم) میده

بقیه کشورها اگر کار بتونی بگیری مهاجرت کاری میشه کرد

پناهندگی هم که شرایط خودشو داره

واژه ترشیده برای دورانیه که زنها هنری جز شوهر کردن نداشتن! برای یک زن توانمند امروزی  ازدواج صرفا یک گزینه هست نه هدف
شما میدونی از طریق کاری چطور میشه اقدام کرد؟

خیلی بستگی به رشتتون داره 

برای رشته های مهندسی برق و کامپیوتر میشه کار از ایران گرفت بقیه رشته ها ندیدم راستش

واژه ترشیده برای دورانیه که زنها هنری جز شوهر کردن نداشتن! برای یک زن توانمند امروزی  ازدواج صرفا یک گزینه هست نه هدف
خیلی بستگی به رشتتون داره  برای رشته های مهندسی برق و کامپیوتر میشه کار از ایران گرفت بقیه رشت ...

شما کدوم کشوری؟ از شرایط کمپ ها و شرایط پناهنده ها خبر ندارید؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز