2777
2789
راستی چرا ویزا توریستی نمیگیری بری همون کشور واز اونجا در خواست پناهندگی کنی .یکی از اشناهامون رفت ف ...

خب همینکارو میخایم کنیم، فقط به فکر اینیم چه کیسی بگیم که مشکلی نداشته باشه و از شرایط کمپ ها میخام بدونم و اینکه چند وقت تو کمپ باید باشیم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما میدونید نفری چقد پول میخاد؟

والا اون دوستمون چند سال پیش با ۱۰ میلیون رفت 

ولی الان خیلی بیشتر می خواد 

تاپیک هایی نیلو رو بخون خیلی کمکت می کنه

راستی شما مقصدتون کجاست 

والا اون دوستمون چند سال پیش با ۱۰ میلیون رفت  ولی الان خیلی بیشتر می خواد  تاپیک هایی ن ...

دوست شوهرم سوید ما هم دوس داریم بریم اونجا، من فک کنم پارسال ۳۵ قیمت گرفتم ولی امسال نمیدونم، شما کجا قصد رفتن دارید؟ بچه هم دارید؟

خب همینکارو میخایم کنیم، فقط به فکر اینیم چه کیسی بگیم که مشکلی نداشته باشه و از شرایط کمپ ها میخام ...

هرچی بگید که اونا قبول نمیکنن  نباید دروغ بگی باید مستندات  ارایه  کنی مثلا برای حرف ی که زدی سند نشون بدهی اونا استعلام  میکنن اگه بگی امنیت جانی ندارم باید گواهی پزشکی  موثق نشون بدی

دوست شوهرم سوید ما هم دوس داریم بریم اونجا، من فک کنم پارسال ۳۵ قیمت گرفتم ولی امسال نمیدونم، شما کج ...

من المانو خیلی دوست دارم .هزینه رفدت رو داریم 

ولی نمی دونم اونجا چقد باید داشته باشی تا کارات جور شه

2790
2778
2791
2779
2792