میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم به یه نفر همه صحبت شدم، انگلیس تو رستوران کار میکرد. من نمیدونم چرا بعضیا میرن بخاطر این شغل ها. آخه کارگری تو غربت با این شرایط سخت تو یه کشور دیگه واقعا ارزش مهاجرت داره؟؟!!
منم به یه نفر همه صحبت شدم، انگلیس تو رستوران کار میکرد. من نمیدونم چرا بعضیا میرن بخاطر این ش ...
ببین شرایط زندگی تو ایران سخت نبود مگه دیونم کشورمو ول کنم برم، دوست شوهرم ۱۰ ساله رفته سوید اونجا کارگر الان خیلی وضعش از ما بهتره اونام مثل ما زن و شوهر کار میکنن
میشه از شرایط اونجا بهم بگید، شرایط کمپ ها چطور بود
کلا سخته مثل پادگانه البته من کمپ نمیموندم خونه گرفته بودم هر دو هفته یکبار برای اعلام حضورت باید بری امضا بدی بهت تو کمپ اتاق میدن صبحانه ناهار شام میدن سر ساعتای مشخص شده اگه تنها باشی هم اتاقی داری یه پولی هم خیلی کم میدن هر دو هفته تا جوابت بیاد بعد جواب گرفتن اگه خوش شانس باشی زود خونه گیرت بیاد میفرستن مدرسه زبان و ماهیانه پول کمی بابت غذا و کرایه رفت و امدت به مدرسه رو میدن کلا باید طبق برنامه اونا پیش بری وگرنه حقوقتو نمیدن خیلی چیزای دیگه سوال خاصی داشتی بپرس بتونم جواب میدم
من شنیدم به خانواده زودتر خونه میدن و خونه بهتر میدن، همینطوره؟و اینکه چقد طول میکشه اقامت بدن؟ تو ک ...
بستگی به کیستون داره که جواب بدن خیلی خانواده هاهم بودن که سالها تو کمپ بودن ولی جواب نگرفته بودن بچه دار هم شده بودن ولی تو کمپ زندگی میکردن اگه جواب بدن به خانواده باشین خونه بزرگتر میدن فقط همین