2777
2789
عنوان

خانم های دانشگاه رفته میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 35 پست

وقتی سه تا تون رفتین برا ارائه قبل از شروع ب استادت بگو ما 3 نفر آماده ایم برا ارائه اما از اونجا ک وقت کمه خوشحال میشیم خودتون انتخاب کنید کی ارائه بده 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
عجیبه ،من که هیچ وقت توی ارائه های گروهی بین دانشجوها تفاوت قائل نمیشدم 

😊😊😊😊

نه عزیزم استاد ما مثل شما نیست حتی میگم ی بار به ما که ارائه ندادیم اعتراض کرد منم میترسم نمرمو کم بده درس سه واحدیه منم ترم اخرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی سه تا تون رفتین برا ارائه قبل از شروع ب استادت بگو ما 3 نفر آماده ایم برا ارائه اما از اونجا ک ...

اینکارو نمیشه انجام بدیم چون همه برای همه ی قسمتا اماده نیستیم به اون دوستم حتی میگم مطالبی که میخوای بگی رو ویس بفریت نمیفرستهبرای قسمت خودم اماده ام

اینکارو نمیشه انجام بدیم چون همه برای همه ی قسمتا اماده نیستیم به اون دوستم حتی میگم مطالبی که میخوا ...

چرا بچه بازی در میارن 🙄

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه