2777
2789
عنوان

خانم های دانشگاه رفته میشه بیاید

288 بازدید | 35 پست

بچه ها ما ی پروژه ی گروهی داشتیم 

قراره فردا ارائه ی نهایی رو بدیم 

بعد تو ارائه های قبل از این من تا به حال ارائه ندادم و استاد حساسه به اینکه فقط یک نفر ارائه بده 

یکیمون چند بار ارائه داده میخواد فردا رو هم ارایه بده هرچی هم میگم به گوشش نمیره اون یکی هم میگه منم میخوام ارائه بدم ارائه ندم استاد نمره نمیده 

تا اینجا شدن دو نفر حالا هردو قبلا ارایه دادن حالا هیچکدوم راضی نشدن ارایه ندن من جاشون ارایه بدم 

منم نهایتا با یکیشون قرار شد نصف کنیم مزالب رو ینی سه نفره ارایه بدیم که همون که زیاد ارائه داده میگه نه چه خبرهههه 

زشته 

کلا هفت دقیقه زمان داریم 

منم گفتم چاره ای نیست سه نفر ارایه میدیم 😐😐

نظرتون چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرم این ک با لج و لجبازی  یه کاری نکنید ک استاد کلا لج کنه و بهتون نمره نده !  

استاد وقتی حس کنه  حرفش زمین افتاده ، دلخور میشه ها

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بهش هم بگو اگر فكر ميكني زشته ارايه نده 

به خاطر جناب عالي ما مجبوريم سه نفره ارايه بديم وگرنه بايد من تكي ارايه بدم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

چاره ای نداری همین کارو کن 

ولی جمع بندی و بزار برا خودت در انتها 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

وای خدا من از خدام بود یکی دیگه ارایه بده😂

نه چ عیبی داره 

ما معمولا پروزه برمبداشتیم استادامون میگفتن نصف ارایه رو یکی بده بقیشم یکی دیگه 

وگرنه یکب فقط ارایه میداد نمره کم میداد 

بقیه گروها چه جورین؟