2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی دکتر تو تی وی گفت ارامش و فکر ارام از همه چی مهمتره

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

سلام عزیزم..من جنینام 5روزه بود ..فقط لستراحت استراحت استراحت...من بعد از سه بار انتقال منفی بالاخره مثبت شدم...امشبم میخوام برم بستری شم برای سرکلاژ ..خیلی دلم گرفته و داغونم...برام دعا کن...انشاالله به حق آبروی فاطمه زهرا خدا هیچ زنی رو با فرزند دار نشدنش امتحان نکنه...شما هم زودتر مامان بشی

خدای مهربونم ازت ممنوم بابت هدیه قشنگی که بهم دادی
سلام عزیزم..من جنینام 5روزه بود ..فقط لستراحت استراحت استراحت...من بعد از سه بار انتقال منفی بالاخره ...

چرا نگرفت؟چکار کنیم بگیره،؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

فقط استراحت کن از سرویس بهداشتی فرنگی استفاده کن ابو نشاسته بخور  اصلا بهش فکر نکن  راستی کله پاچه هم خوب روز انتقال بخوری 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام عزیزم..من جنینام 5روزه بود ..فقط لستراحت استراحت استراحت...من بعد از سه بار انتقال منفی بالاخره ...

چند هفته ای گلم داری سرکلاژ میکنی

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
فقط استراحت کن از سرویس بهداشتی فرنگی استفاده کن ابو نشاسته بخور  اصلا بهش فکر نکن  راستی ...

کله پاچه دکترتون گفتن؟؟؟

فقط استراحت کن از سرویس بهداشتی فرنگی استفاده کن ابو نشاسته بخور  اصلا بهش فکر نکن  راستی ...

خوردنآب ونشانه برای قبل انتقال یا بعد؟

14..جفتمم پایینه..التماس دعا😢😢😢😢

ایشالا که سالم و سلامت زایمان میکنی گلم فقط اومدی خونه حتما فقط استراحت کن راستی طول رحمتون چند بود ؟ منم گفت دوهفته دیگ دوباره سونو دارم برای طول 

خوردنآب ونشانه برای قبل انتقال یا بعد؟

بعددانتقال روزی ۱ قاشق نشاسته تو اب سرد