2777
2789
سلام عزیزم..من جنینام 5روزه بود ..فقط لستراحت استراحت استراحت...من بعد از سه بار انتقال منفی بالاخره ...

َسرکلاژ چیه اون سه بار که منفی شدی جنینات چن روزه بودن؟ 

...... 
ایشالا که سالم و سلامت زایمان میکنی گلم فقط اومدی خونه حتما فقط استراحت کن راستی طول رحمتون چند بود ...

شما جنیناتون چن روزه بود انتقال دادی؟ چکارک دین مثبت شدین

...... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ناشسته برای چی خوبه؟؟؟

میگن باعث میش جنین به رحم بهتر  بچسبه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
شما جنیناتون چن روزه بود انتقال دادی؟ چکارک دین مثبت شدین

۵ روزه براتون بالا نوشتم 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
شماچن تاجنین دارین؟ کی انتقال دارین

من اردیبهشت ۱ دونه

به سلامتی کلا ی دونه داشتی؟ قبلش چ چیزایی خوردین؟ 

نه عزیزم از ۳تا یکی گرفت نشاسته و کله پاچه ک روز انتقال خوردم بعدش تا جایی که میتونستم گرمی نخوردم 

شماچن تاجنین دارین؟ کی انتقال دارین

شهریور ماه گفتن بیان.بعد تخمک کشی هیچ دارو آمپولی ندادن.به شما چی ؟؟دادن؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شهریور ماه گفتن بیان.بعد تخمک کشی هیچ دارو آمپولی ندادن.به شما چی ؟؟دادن؟؟

چمه چیزی ندادن ولی ی هفته بعدش جواب جنینام اومد چنو تا دارم ولی بعدش چیزی ندادن فقط آزمایش‌های قبل بارداری دادن 

...... 
مبارکتون باشه عزیزم

ممنون عزیزم ایشالا قسمت تمام منتظرا

چمه چیزی ندادن ولی ی هفته بعدش جواب جنینام اومد چنو تا دارم ولی بعدش چیزی ندادن فقط آزمایش‌های قبل ب ...

الان کی انتقال دارین؟چند تا تخمک کشیدن ازتون؟چندتاش جنین درست شده؟؟

ممنون عزیزم ایشالا قسمت تمام منتظرا

قبل انتقال میشه غذای نشاسته ای و کله پاچه خورد تا تاثیرش زیاد ب

الان کی انتقال دارین؟چند تا تخمک کشیدن ازتون؟چندتاش جنین درست شده؟؟

13 تا تخمک کشیدن  5 تا جنین شد که 4 تاش سه روزه یکیش بلاست گفتن 7 تا از جنینات گذاشتیم واسه بلاست فقط یکیش بلاست شده

......