2777
2789
13 تا تخمک کشیدن  5 تا جنین شد که 4 تاش سه روزه یکیش بلاست گفتن 7 تا از جنینات گذاشتیم واسه بلا ...

چند تا می زارن براتون؟کی باید انتقال داری؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چن تا ازتون کشیدن؟ 

من 20تا.اما به دلیل کیفیت پایین اسپرم همسرم دوباره قبل انتقال باید نمونه بده.

قبل انتقال میشه غذای نشاسته ای و کله پاچه خورد تا تاثیرش زیاد ب

واس قبلش سعی کن عسل و دارچینو اینا بخوری ولی بعدش میگن باید نشاسته مصرف کنی  کله رو هم کهصبح انتقال

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
واس قبلش سعی کن عسل و دارچینو اینا بخوری ولی بعدش میگن باید نشاسته مصرف کنی  کله رو هم کهصبح ان ...

کلا گرمونه دیگه.کاچی هم.خوبه؟

کلا گرمونه دیگه.کاچی هم.خوبه؟

اره خیلی خوب واس قبلش

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
دوتا بسته دوتایی دارم که گفتن اول دوتایی ها رو انتقال میدیم و ی بسته یکی که بلاست هس

کی می ری انتفال؟دختر هم امکان دا ره بشه؟شنیدم پسر بیستره

کی می ری انتفال؟دختر هم امکان دا ره بشه؟شنیدم پسر بیستره

مثل اینکه دکتر به همه تخمک کشی ها گفته پریود که شدین دهم سیکل بیاین واسه سونو اگه شرایط خوب بود انتقال اگه نبود میفته پریود بعدی من احتمالا بذارم واسه شهریور چون الان شرایط خونمون خوب نیس بنایی داریم خونمون خیلی شلوغه

...... 
دوتا بسته دوتایی سه روزه هستن گریدb که دیگه سپردم دس خدا 

انشاءالله خداوند خودش نگهدارتو نی نی خوشگلت هست عزیزم