2821
2789
عنوان

حسودیه عایا؟!

381 بازدید | 40 پست

امروز شوهرم بعد یه ما امد خونه عزیزم دختر داییمم بود منو اون همسنیم من عروسی کردمو اون داره تو نامزدی جدا میشه امروز عزیزم واسه غذا پختن اینا خیلی خسته شده بود بعدش خدایی به منی که از صبح بودم کلی حرف زده بعد به این گفته پاتو جمع کن چرا دم در اشپز خونه ای قهرش گرفته ولی من میدونم که شوهر منو دید از حسادتش بود البته دلمم واسش میسوزه خیلی ولی امروزم ناراحت شدم پشتم میگه گلی به عزیز صدتا حرف میزنه عزیزم اینهمه بهش حرف بزنه مگه چیه من فرق دارم اینم بگم منو عزیزم جرو بحث میکنیم نه اینطوری که این هیچی نشده میکنه بعدم سر نهار وقتی که بابابزرگم واسه شوهرم گوشت گذاشت شوهرم گذاشت واسه من سریع بلند شد 😐

اولا که یذره بد تعریف میکنی ادم نمیفهمه چی به چیه

دوما نه از حسودیش نیست اون الان زودرنج شده و حساس خب بقیه باید درکش کنن و کاری به کارش نداشته باشن

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب حسودیم باشه طبیعیه 

الان دم جداشدنشه و واقعا دردناک ترین لحظات که  اسم ننگ بار ینفر بیاد تو شناسنامت و  بعد همه به اسم  طلاق گرفته بشناسنت ولی اطرافیانت شاد و  موفق باشن 

یکم درک کن  زمان بگذره  دیگه اینجوری نیست

نه عزیزم شوهر چیه حسودی کردنش چی باشه😐🎈

شما حساس شدی

توجه نکن

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

الان تو شرایط خاصیه طفلک روحیش ضعیفه یکم باهاش مدارا کنید

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
2823
2791
2779
2792