2777
2789
عنوان

حسودیه عایا؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 40 پست
آفرین ب شعور و درکت یکی مثل شما یکی ام مثل امثال استاتر

اخه درک این مسئله‌ خیلی سادست ما زنا باید همدیگرو درک کنیم چون روحیاتمون مثل همه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا چرا اینطوری میگی خیلی غرور داری بالاخره اونم ازدواج میکنه  روسیاهیش واسه ذغال میمون ...

عزیزم منم میگم دام میسوزه ولی از حرفش درمورد منو عزیزم ناراحت شدم گلم 😿

دختردایی من تو عقد همسرش فوت کرده بود تو عروسی دخترای فامیل اشک میریخت هیچکس نمیگفت حسادت میکنه درکش ...

عزیزم بعد اخه پشت منو همسرمم حرف زد ازین ناراحتم 

مطلب اصلیم بخاطر بازدید بیشتر زدم 🤦🏻‍♀️

عزیزم بعد اخه پشت منو همسرمم حرف زد ازین ناراحتم  مطلب اصلیم بخاطر بازدید بیشتر زدم 🤦🏻‍♀️

از اول این رو عنوان میزدید بهتر راهنماییتون  میکردن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
حالا من دختر عمه هام با یه قزمیتایی. ازذواج کردن انقد ب من پز میدادن منم مجرد گذشت و منم شوه ...

من نمیتونم قانع کنم ولی من پز چیزیو ندادم من تا این سن مثل یه ادم اضافی تو خونه عزیزم بودمو همه میومدن که منو دل داغ بدن که فلان چیزو واسه بچم گرفتم من ادم بد ذاتی نیستم ولیکن ازینکه منو عزیزم رابطه مادر بچه ای داریم جدا از همع چیز هفته پیش دعوا مارو دیده میگه من چون مثلا اونجا بودمو با عزیزم خورده‌ای نداریم دعوا میوفتیم و اشتی میکنیم نباید ناراحت شم ولی اون حق داره در صورتی که من تمام فحشاشو خوردم امروز والا بعد بیاد فقط واسه اینکه بهش گفته چرا اینجا نشستی و پاتو جمع کن باهمه قهر کنه و بدون خدافظی بره و یک بند پشتمم حرف بزنه نه منم حق ناراحت شدن دارم چرا نشم؟!

مگه من ادم نیستم

الان تو شرایط خاصیه طفلک روحیش ضعیفه یکم باهاش مدارا کنید

یعنی پشتم حرف بزنه 

من نمیدونستم قراره بیاد امروز نهار اونجا وگرنه به شوهرم نمیگفتم که بیاد منم درک میکنم