2777
2789
عنوان

حسودیه عایا؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کیه!! یه ذره خوب بنویسین....

عزیز -مادربزرگ

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
🙄 حسودی چی؟ خب هم شخصیتش،متفاوته هم بخاطر شرایط خاصش بی حوصلست زود ناراحت میشه چرا اعتماد بنفس بعض ...

اخه بعضیا فک میکنن شوهر کردن تاج پادشاهی سرشون گذاشتن

جالبه دقیقا این ادما هیچ پیشرفتی هم نمیکنن تو زندگی صرفا مزدوج میشن 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
عزیزم خیلی ریز پز داد که شوهر داره اون نداره

اه لعنتی

دست رو نقطه ضعفم گذاشت

منم ندارم😭😭😭😭😩😩🤧

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
اخه بعضیا فک میکنن شوهر کردن تاج پادشاهی سرشون گذاشتن جالبه دقیقا این ادما هیچ پیشرفتی هم نمیکنن تو ...

حالا من دختر عمه هام با یه قزمیتایی. ازذواج کردن

انقد ب من پز میدادن منم مجرد

گذشت و منم شوهر کردم ولی شوهر من کحا شوعر اونا کجا😂

بعضیا کلا هدفشون ازدواج و تولید مثله

هر چیز که در جستن آنی آنی

دختردایی من تو عقد همسرش فوت کرده بود تو عروسی دخترای فامیل اشک میریخت هیچکس نمیگفت حسادت میکنه درکش میکردیم چون تو اون لحظات رویاهایی که داشت به یادش میومد چند نفرمون همزمان نامزد بودیم حتی عید با نامزدامون نرفتیم خونشون که دلش نشکنه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند