2777
2789
عنوان

گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 95 پست
امیدوارم بتونم من خودم و دوست دارم ولی گاهی اوقات ای حس بد به دلم ریشه می اندازه اونجا نمی دونم چه ج ...

افکار منفی انقدر رو کاغذ بنویس و پاره کن تا ذهنت خالی شه...

سعی کن به افکارتم احساس نشون ندی، بذار بیان رد شن فقط...

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
همم.. ببین نمیدونم... شاید جذبمو... چون بیشتر میشناسمش... واسم ارزش داشته که جذبش کردم... از طرفی فک ...

هم شرایط مالیش بهتره .هم چهره اش خیلی زیباس .اولین چیزی که نظرمو جلب کرد چهره و تیپ و استایلش بود حتی بقیه هم میگن که چرا انقدر خوش قیافس.

هم اینکه منو همونطور که هستم خواسته ولی دومی باید کلی به خودم برسم که چهرم جذابتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم شرایط مالیش بهتره .هم چهره اش خیلی زیباس .اولین چیزی که نظرمو جلب کرد چهره و تیپ و استایلش بود حت ...

الان حس کردم دلت بیشتر با خواستگاره

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
الان حس کردم دلت بیشتر با خواستگاره

من چند سال دومی رو میخواستم ولی منو رد کرد .غرورمو له کردم بهش گفتم اصلا براش مهم نبود.

کارم فقط گریه بود .نمیدونم  بخدا گیج شدم 

من چند سال دومی رو میخواستم ولی منو رد کرد .غرورمو له کردم بهش گفتم اصلا براش مهم نبود. کارم فقط گر ...

به نظرم اون غرور نبود، شما به خاطر ارزش دل خودت گفتی و کار درستی هم کردی... منم این دوره رو گذروندم. ولی اخرش فکر کردم همونیه که میخوام و پا پس نمیکشم.

همه اپشن ایی که شما دوست داری و خواستگارتم داره... حتی بیشتر. اگه دلت گیر نیست، شاید خواستگارت بهتره... بازم سخته تصمیم گیری...

جدا از شرایط اونا به ملاک های خودت هم نگاه کن.مثلا ببین اهل تفریح و اینا هستن.نظرشون راجع به رابطه عاطفی چیه.تا چه حدی زنهارو میشناسن.

اینا مشکلاتیه که من بهش برخوردم.ازشون بخواه ده تا از خصوصیاتای اخلاقیه بدشونو بگن تا تصمیم بگیری میتونی بسازی یا نه

اهوم باشهه ممنون از راهنمایی اتون

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز