2777
2789
عنوان

گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 95 پست
به نظرم اون غرور نبود، شما به خاطر ارزش دل خودت گفتی و کار درستی هم کردی... منم این دوره رو گذروندم. ...

دقیقا همه چیزایی که یک دختر برای ازدواج میخواد خواستگارم داره .

اخلاقشم همونیه که همیشه میخواستم و به خدا میگفتم اگه عشق یک طرفم دو طرفه نشد همچین مردی بیار توی زندگیم

به نظرم به خواستگارت مثبت بده والا از مردا هیچی بعید نیست چهارروز دیگه طرفت میگه من تورو نمیخواستمو ...

به خدا انقدر از این جمله میترسم .که بعدا منت بذاره سرم .

مردای ایرانی رو که میشناسی توی یک جر و بحث ساده منت میذارن برات

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه دلیلشم بگید

دومی رو اول خودت پیشنهاددادی و اون رد کرده و بخاطر اینکه دختر دیگه ای رهاش کرده اومده سمتت، طبق حرفای خودت. حتی اگه درست هم نباشه و دختر دیگه هیچ نقشی تو زندگیش نداشته باشه هم ذهنیت تو اینه و اذیت میشی.

در ثانی علاقه ای که به دومی داری از رو شناخت نبوده چون همدیگه رو اصلا نمیدیدین تو اون دوره ای که ازش بت ساخته بودی. 

برای اولی هیچ عیبی نگفتی، نشون میده که تا اینجای کار همه چیش از نظرت اوکیه.

پول داشتن فقط پول داشتن نیست، سبک زندگیه. و به نظر من مهمه که طرف دستش به دهنش برسه البته نه با هر شغلی ولی این اقا شغلشم مناسب به نظر میاد.

البته من نمیدونم اولی رسمی اومده خواستگاری یا فقط اشنا دارین میشین. اگه فقط دارین اشنا میشین فعلا هیجانزده تصمیم نگیر. و هر دو رو بهتر بشناس.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
دقیقا همه چیزایی که یک دختر برای ازدواج میخواد خواستگارم داره . اخلاقشم همونیه که همیشه میخواستم و ...

خب پس فکر کنم کار درست همین باشه... چیزی که خواستی رو خدا بهت داد.

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
به خدا انقدر از این جمله میترسم .که بعدا منت بذاره سرم . مردای ایرانی رو که میشناسی توی یک جر و بحث ...

بهش بگو خواستگارداری ببین واکنشش چیه خیلی سخته واقعا شرایطط فوق العاده سخته 😂😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر
اولا قلهک درسته  بعدشم اولی اگر علاوه بر پول اخلاق و شخصیت داره قبولش کن ان شالله خوشبخت میشی& ...

عزیزم من تهران زندگی نمیکنم .چند باری هم که اومدم فقط سمت نواب خونه مادربزرگم رفتم شرمنده واسه غلط املاییم .

پس شما هم میگی اولی .

جدا از شرایط اونا به ملاک های خودت هم نگاه کن.مثلا ببین اهل تفریح و اینا هستن.نظرشون راجع به رابطه ع ...

میشه واضحتر بگی ؟ دقیقا به چیا توجه کنم .

ببین اولی دقیقا شبیه معیارامه ولی دومی رو از بچگیم دوسش داشتم

تواول بزا بگو اون طربو چجوری جذب کردی😑؟ عکس خواستگارتو بده ببینیم😆

عکس که  نمیتونم بذارم .ولی برای جذبش چهار ماه انرژی گذاشتم .تامیک قبلیمو بخون اگر بازم بعدش سوال داشتی در مورد جذب خوشحال میشم کمکت کنم 

ازخواستگارت فرصت بخواه فکر کنی شانسو ببین تورو خدا همزمان هردوتاش اومدن تو زندگیت من بجات استرس گرفت ...

اره  هردوتا باهم اومدن .ولی دومی انقدر دلمو شکونده قبلا که همش دارم اذیت میشم از گذشته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز