2777
2789
عنوان

گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 95 پست
دومی رو اول خودت پیشنهاددادی و اون رد کرده و بخاطر اینکه دختر دیگه ای رهاش کرده اومده سمتت، طبق حرفا ...

عزیزم درمورد دومی که جذبش کردم کاملا حرفت درسته تو دورانی که اصلا نمیدیدمش توی رویاهام ازش یک بت ساختم .از پسری که نه تنها بهم علاقه نداشت بلکه قول ازدواجشم به یکی دیگه داده بود ولی دختره ولش کرد که البته چند بار این کار کردهو دوباره برگشته .خود طرفم میگه من باهاشون صادق بودم و وفادار  ولی اونا نه .

خواستگارامم برادر دوستمه که یک روز من تهران بودم  دعوت کرد ویلای خودشون همونجا ظاهرا خونوادش منو پسند کردن برای پسرشون و اونم ظاهرا چند روز فکر کرده بعدم خونوادش رسما اومدن خواستگاری .هرچی میگردم ایراد پیدا کنم چیز خاصی پیدا نمیکنم .کاملا مشخصه خیلی پخته است و فهمیده برعکس دومی اصلا اهل اینستا و جمع کردن  فالوور نیس .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم به این فکر کن چند سال دیگه پا به سن بذاری چروک به صورتت بیوفته بعد زایمان هیکلت بهم بریزه و خدای نکرده کلی اتفاق دیگه

آیا دومی که به تقی بنده دوستت خواهد داشت؟

قطعا دخترایی از تو زیباتر و جوون تر هم هست

و این آدم ظاهر براش اهمیت داره و این خطرناکه

کسی رو انتخاب کن که تورو تو هر شکل و شمایلی بخواد

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
هردوشون صادق ان و میگن وفاداری توی رابطه زناشویی حرف اول میزنه .

میگن رو ولش کن آدما تو حرف هر ادعایی میتونن داشته باشن

اصول درست انتخاب اینه که خواستگاری انجلم شه خانواده ها با هم آشنا شن تو چند جلسه که دین مشکلی نیست دختر و پسر همین طور خانواده ها قرار رو بر این میزان که شش هفت ماه با هم رفت و آمد کنند تو این مدت آشنایی کامل شکل میگیره البته مشاوره ازدواج هم باید برن تا ببینن به درد هم میخورن یا نه پیشنهاد من اینکه اونی که اومده خواستگاریتو این روال رو ادامه بدی تا ببنی کی و چه طور آدمی اند اگر جور شد که مبارکه اگر هم نه...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز