2777
2789
عنوان

گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 95 پست
چونکه راحت اول نیومده و جذبت شده. بنابراین  جذبشو پس بزن و برو  بیرون و روی خواستگارت متمر ...

همش فکر میکنم داره منو با دختره مقایسه میکنه.با اینکه خیلی مهربون شده و یک کلمه هم دروغ نگفته تا الان .هرچیزی هم بشه بهم میگه مثلا توی محیط کارش و دوستاش .حرفایی هم که بهش میگم گوش میکنه .حرف گوش کنه

اها شما هم از قانون جذب چیزی جذب کردید میشه یکم برام توصیح بدید من رلم رابطه امون تمام کرده ولی من ...

منم رابطه مو برگردوندم عزیزم

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همش فکر میکنم داره منو با دختره مقایسه میکنه.با اینکه خیلی مهربون شده و یک کلمه هم دروغ نگفته تا الا ...

نه بیا بیرون . چون  هران ممکنه  جذبتو پس بزنه وافکارش اتوماتیک بره دنبال اولین فکرش که همون دختره بوده  چون در ذهنش میتونه تموم نکرده باشه  کاتشو.ولی موقتا قطعش کرده در افکارش. و بعدا اگر تغییر فکر بده  .تو شوکه میشی. بهتره بیای بیرون. 

اگه دومی رو واقعا دوس داشتم پس چرا مهر خواستگارم به دلم نشسته ؟؟؟

هممم... ولی یه چیزی ام از اونی که جذب کری ته دلته... نه؟

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
نه بیا بیرون . چون  هران ممکنه  جذبتو پس بزنه وافکارش اتوماتیک بره دنبال اولین فکرش که همو ...

دختره چند بار ترکش کرده و بعد که برگشته طرفم بخشیدتش و باهم خوب شدن دوباره .

ولی خواستگارم شخص خاصی رو نداشته توی گذشتش و میگه با هرکسی بودم همون اول میگفتم قصدم ازدواج نیس ک آسیب روحی نبینه و اگر قصدش ازدواجه کلا بره

درخواست بده اخر شب برات کامل میگم . این جملاتی که گفتی فقط تورو وابسته تر میکنه 

میشه منم درخواست بدم بهت این راهکارتو به منم یاد بده 😘 هروقت فرصت شد یادم بده 

خدایا داده ونداده ات راشکر
وای چه خوب میشه بگی چیکار کردی خدا کنه منم بتونم    

اگه ما تونستیم، چرا شما نتونی؟

ببین سخته، ولی خب فکر کنم ارزش رابطه ات برات مشخص میشه تو این دوران...

اگه میخوایش، چون میدونی خدا صد در صد برش میگردونه، از خدا تشکر کن.

جز جز چیزایی که میخوای رو بهش توجه داشته باش نه چیزایی که نمیخوای.

سناریو اتفاق افتادنشو بنویس.

باید دلت قرص باشه که برمیگرده

تا رهاش کنی و بذاری در بهترین موقع و بهترین شرایط بهت برگرده

تو این مدت باید رو خودت کار کنی... خودتو دوست داشته باشی. از ته دل، نه تظاهر

و خودتو به تنیجه وابسته نکن

اره واقعا .خاک بر سرم

نگو اینجوری... پاکسازی کن، از شهودت کمک بگیر

تو باشی کدوم انتخاب میکردی؟

همم.. ببین نمیدونم... شاید جذبمو... چون بیشتر میشناسمش... واسم ارزش داشته که جذبش کردم... از طرفی فکر خواستگارم هست... اگه خواستگارت شرایط مالیش بهتر نبود، اون موقع انتخابت کدوم بود؟

اگه ما تونستیم، چرا شما نتونی؟ ببین سخته، ولی خب فکر کنم ارزش رابطه ات برات مشخص میشه تو این دوران. ...

امیدوارم بتونم من خودم و دوست دارم ولی گاهی اوقات ای حس بد به دلم ریشه می اندازه اونجا نمی دونم چه جوری دلم و فکرم از افکار منفی پاک کنم

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
2790
2778
2791
2779
2792