2777
2789
عنوان

بارداری

217 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها کسی بوده یا میشناسیت که 3 روز مونده به پری باردار باشه و قلب دیر تشکیل بشه...یعنی سونو ی. سن بارداری بگه ولی در اصل هفته بارداری فرق داشته باشه؟؟

هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 3 روز مونده به پری اقدام داشتم .دو روز بعد پری از دادم 500 بود ...2 بار سونو رفتم سن بارداریم فرق داشت ...که گفت ساک و کیسه زرد هست ولی جنین قلبش مشهود نیست..طبق پریودی توی 8 هفته هستم...گفت 4 شنبه بیا واژینال 

هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی 

حالا خیلی نگران ...خدا کمک کنه 4 شنبه صدای قلبشو بشنوم

یعنی سه روز مونده به پری اقدام کردی باردار شدی؟

بله

مطمئنی...؟شاید زودتر بوده...!ولی اگه اینطوریه خب صبر کن حتما قلبش تشکیل میشه...نگران نباش

من دوبار اقدام داشتم 14 پری به بعد حالا کدومش دقیق نمیدونم...ولی اخری رو خوب یادمه...میخام بدونم سن بارداری رو ممکن سونو اشتباه بگه 

منم 3 روز مونده به پری اقدام داشتم .دو روز بعد پری از دادم 500 بود ...2 بار سونو رفتم سن بارداریم فر ...

مگه.میشه ادم سه روز ب پ اقدام کنه باردار شه؟من دوره هام سی روزس تخمک گذاریمو زده18ولی میخاستم.بعد پاکیم اقدام کنم تا15چون بعد 15نمیشه،ینی ممکنه باردار شم؟دوره های شما چندروزه؟منظم؟خونریزی چندروزه بود؟ببخشید طولانی شد گلم انشاالله زایمان راحتی داشته باشی

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
مگه.میشه ادم سه روز ب پ اقدام کنه باردار شه؟من دوره هام سی روزس تخمک گذاریمو زده18ولی میخاستم.بعد پا ...

ینی پنج روز ازمایش نشون داد؟میگن ده روز بعد اقدام.نشون میده اخه

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
حالا خیلی نگران ...خدا کمک کنه 4 شنبه صدای قلبشو بشنوم

ی حسی بهم میگه بچت قلبش تشکیل میشه

منم 3 روز مونده به پری اقدام داشتم .دو روز بعد پری از دادم 500 بود ...2 بار سونو رفتم سن بارداریم فر ...

دقیقا چیکار میکنن واژینال

میگم دقیق نمیدونم کدومش گرفته ...ولی توی همین نی نی سایت زیاد دیدم که میگن حتی 1 روز به پری هم باردار شدن ...خدا بخاد همه چی میشه...من دور هام منظمه 29 روزه.دقیق میشم