سلام بچه ها کسی بوده یا میشناسیت که 3 روز مونده به پری باردار باشه و قلب دیر تشکیل بشه...یعنی سونو ی. سن بارداری بگه ولی در اصل هفته بارداری فرق داشته باشه؟؟
هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی
منم 3 روز مونده به پری اقدام داشتم .دو روز بعد پری از دادم 500 بود ...2 بار سونو رفتم سن بارداریم فرق داشت ...که گفت ساک و کیسه زرد هست ولی جنین قلبش مشهود نیست..طبق پریودی توی 8 هفته هستم...گفت 4 شنبه بیا واژینال
هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی
من دوبار اقدام داشتم 14 پری به بعد حالا کدومش دقیق نمیدونم...ولی اخری رو خوب یادمه...میخام بدونم سن بارداری رو ممکن سونو اشتباه بگه
منم 3 روز مونده به پری اقدام داشتم .دو روز بعد پری از دادم 500 بود ...2 بار سونو رفتم سن بارداریم فر ...
مگه.میشه ادم سه روز ب پ اقدام کنه باردار شه؟من دوره هام سی روزس تخمک گذاریمو زده18ولی میخاستم.بعد پاکیم اقدام کنم تا15چون بعد 15نمیشه،ینی ممکنه باردار شم؟دوره های شما چندروزه؟منظم؟خونریزی چندروزه بود؟ببخشید طولانی شد گلم انشاالله زایمان راحتی داشته باشی
تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
میگم دقیق نمیدونم کدومش گرفته ...ولی توی همین نی نی سایت زیاد دیدم که میگن حتی 1 روز به پری هم باردار شدن ...خدا بخاد همه چی میشه...من دور هام منظمه 29 روزه.دقیق میشم