2777
2789

[QUOTE=98885403]حالاتوباشوخی همین بهش بگوببی..یبار تاگفت خیلی ناراحت شدم بغض کردم دیگه نگفته بهم چندوقته که مواطب باشیم ک خودتو بشور ..بهش بگم مراقب باش؟؟؟میخوام بهش بگم حتما از ک ...استفاده کن مطمئن تره یوقت باطبیعی نگیره اینجوری خوبه؟؟؟

دقیقا همینه ..دیروز دوستامون میگن یروز که رفته شوهرم با پسرشون باغ میوه بچینن وتفریح .شوهرم از اول ت ...

شاید قبلا تحقیرش کردی .اعتماد به نفس ندارع به نظرم .احتمالا از طرف شما یا خانوادت آدم ضعیف و به درد نخوری حساب میشه .خودشو قبول نداره دوس داره بهترین باشه برات ولی نیست از نظر خودش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره آقایون کلا همینن منم دارم جدامیشم عقدم....اوایل خیلی ناراحت بودم چون همسایه ایم میدیم نامزدم هرر ...

باتو بیرون نمیرفت؟؟؟؟منم خودمو خیلی سرگرم میکنم شوهرمن باخانواده من بیشتر جوره تا خونواده خودش اما چندوقتیم قهر بود نمیومد خونه بابام .خانوادم طفلکیا بروش اصلا نمیارن رو سرشون میذارنش 😔😔😔منم کلاس وبیرون میرم البته اونم منو زیاد میبره ولی چه فایده که مث دیشب کاری کرد تمام خوبیاش یادم شد😢😢😢😢.عزیزم خوشبحالت که عقدی کاش منم عقد بودم وجدامیشدم راحت بودم😢

شاید قبلا تحقیرش کردی .اعتماد به نفس ندارع به نظرم .احتمالا از طرف شما یا خانوادت آدم ضعیف و به درد ...

عزیزم من بخدا ادم بدی نیستم اماشده که اون حرفی زده منم جوابشو دادم بحالت تحقیر .خب اون اول شروع کرده منم جواب دادم اما واقعا قصدم تحقیرش نبوده ..اخه اگه خوب باشه ودنبال این حرفای چرت نباشه که من جونمم براش میدم حیف😢

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم... مواظب غرور و شخصیتت باش از خودت ضعف نشون نده که شوهرت فکر کنه میتون ...

عزیزم چطور کاری نکردی از دیشب درگیرت کردم مرسی مهربون انشالله همیشه خوش باشی..اره میخوام یبار واسه همیشه خودمو قوی کنم دیگه جلوش گریه نکنم دیگه چیزی گفت نترسم از حرفش .جوابشو ندم محلش ندم تا ببینه منم بلدم مث خودش باشم.دعا کن فقط قوی شم 

عزیزم من بخدا ادم بدی نیستم اماشده که اون حرفی زده منم جوابشو دادم بحالت تحقیر .خب اون اول شروع کرده ...

تحقیرش نکن حتی تو دعوا 

چنبار جملات خوب بگو بهش .بگو تو بهترینی برام مرد زندگیمی تکیه گاهمی نمیخوام از دستت بدم ببین چی میگه

شاید قبلا تحقیرش کردی .اعتماد به نفس ندارع به نظرم .احتمالا از طرف شما یا خانوادت آدم ضعیف و به درد ...

عزیزم خانوادم که روسرشون میذارنش چون میشناسنش کوچکترین حرفی نمیزنن فقط خوبشو میگن 

عزیزم چطور کاری نکردی از دیشب درگیرت کردم مرسی مهربون انشالله همیشه خوش باشی..اره میخوام یبار واسه ه ...

عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم...

فقط قوی شدنت میتونه شوهرتو ضعیف کنه که دیگه نگه طلاق..یک بار سعی کن قوی باشی و حرف طلافو زد گریه نکنی و بگی باشه بریم طلاق بگیریم بگو ازین زندگی بهتره که بگو من دلمو به بازاری نمیبرم که خریدار نداشته باشه بگوبعد از طلاق میرم محبتمو خرج کسی میکنم که قدر بدونه اونوقت خودش میفهمه اشتباه کرده و بیخیال میشه باورکن

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...