2777
2789
پس نمودار خوبی هاش بیشتر از بدیهاشه، پس هر وقت گفت طلاق ، بگو من آماده ام، نقطه ضعف ازت پیدا کرده، م ...

همینو که میگم میگه عجله نکن باید همه چیز به دشمنی واینا برسه .یامیگه من رتضیم تو مشکل داری ..بخدا نمیدونم چطور حرف بزنم وقتی میبینم اینجوریه یهو چنان عصبی میشم که همه چیز بارش میکنم😢😢من اصلا این نبودم😔😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من که میگم مشکل داره ومیترسه توبفهمی وبخوای جداشی چون دیدم میگم

فکر نمیکنم آخه وقتی طبیعی اقدام داریم میگه خودت رو زود برو بشور😢😢😢😢😢وای که چقد واسم سخته اون لحظه😭😭😭😭انگار من زن ... خرابم😢😢😢😢

همینو که میگم میگه عجله نکن باید همه چیز به دشمنی واینا برسه .یامیگه من رتضیم تو مشکل داری ..بخدا نم ...

نه باهاش عصبی نباش، تو بی خیال رفتار کنی، اونم کم کم مییفهمه، نمیتونه ترا آزار بده، هر چی حرف تو دل ته، توی کاغذ بنویس، هر چی، بعد بریز دور

اره دقیقا مثل زندگیه شماست بگیر نگاش کن خیلی خوبه.....زنه یه مدت اصلا به مرده اهمیت نده کارای شک برا ...

من هفته پیش دیدم ساعت یازده ربع اومد خونه تااومد گفتم وای چراانقد زود اومدی اه کاش نمیومدی خیلی تعجب کرده بود من که خیلی دیر اومدم چرااینجوری میگی گفتم دوستم اینجابود بخاطر تو زود ردش کردم بره الکی گفتم اون رفت توفکر وگفت دست از رفیق بازیات واینکارات بردار خجالت بکش من رفیق بازیو گذاشتم کنار توشرکع کردی گفتم ول کن بابا ادم بابد خوش باشه ..بعد همش میگفتم دوستم مجرده آزاده ماشین داره گفته شبا هروق تنهایی میام پیشت یابریم تا نصف شب بگردیم که داغ کرد و گفت هرکار میخوای بکن بعد غر میزد

تو هم بگو ، منم دیگه بچه دوست ندارم، بچه آوردن که مهم نیست، بچه محیط آروم میخواد، زندگی شاد میخواد، ...

اره الان دوسال هست که تامیگه فلانیم بچه اورد میگم چیه زود اورده ادم باید به همه چیزایی که میخواد برسه بچه چیه اه میگه ناشکری نکن 😢..بخدا شبی نیست نگه فلانی بچه اورده راحت شد واینا 

من هفته پیش دیدم ساعت یازده ربع اومد خونه تااومد گفتم وای چراانقد زود اومدی اه کاش نمیومدی خیلی تعجب ...

اره آقایون کلا همینن منم دارم جدامیشم عقدم....اوایل خیلی ناراحت بودم چون همسایه ایم میدیم نامزدم هرروز باخانوادش ودوستان میره میچرخه الان منم میرم باشگاه میرم ارایشگری یادمیگیرم چندین بار خودش وخانوادش دیدن چقدر سرحالم حالا اون رفته توفاز افسردگی😏

انشالله😢😢😢😢😢دلم که داغونه.مرسی عزیزم که کمکم کردی باحرفات

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم...

مواظب غرور و شخصیتت باش از خودت ضعف نشون نده که شوهرت فکر کنه میتونه هرکاری باهات کنه..

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
نه باهاش عصبی نباش، تو بی خیال رفتار کنی، اونم کم کم مییفهمه، نمیتونه ترا آزار بده، هر چی حرف تو دل ...

باشه عزیزم یعنی وقتی حرف طلاق میزنه منم بگم باشه من اناده ام هروقت میگی اما خونسرد باشم.دقبقا شوهرم میدونه چطور دیوانه ام کنه دیشب از هرراهی رفت نتونس عصبیم کنه حرف طلاقو ک زد منم شروع کردم به داد وبیداد ..اون قشنگ منو بلده من انگار نمیشناسمش😢😢😢😢.خودم فکر میکنم باید خیلی خونسرد باشم و نادیدش بگیرم تا بفهمه برام مهم نیست حتی شبا که میگه جدابخابیم نباید اصلا اصرار کنم وبرم پیشش انگار بقول دوستمون مجردم چندوقت

خدا نکنه شاید شوهرتون مشکل روانی داره

نمیدونم😢😢اما مردم که خیلی ازشو خوبیاش و اینکه روراسته تعریف میکنن ومیگن بچس و تودلش چیزی نداره فقط زبونشه.خیلیم اجتماعیه از قاضی بگیر دورش داره تا....اما شوهرم یک خصلتی داره باهمه همینطوره که شناختمش یک چندوقت باکسی صمیمیه خیلی یهو سریک چیز رابطرو خراب میکنه بازخودش بعد چندوقت تقریبا میفته دنبال طرف .یعنی بارهاشده با کسی رابطه خانوادگی داشتیم حالا اون طرف حرفی زده این دیگه رابطرو خراب کرده