پس نمودار خوبی هاش بیشتر از بدیهاشه، پس هر وقت گفت طلاق ، بگو من آماده ام، نقطه ضعف ازت پیدا کرده، م ...
همینو که میگم میگه عجله نکن باید همه چیز به دشمنی واینا برسه .یامیگه من رتضیم تو مشکل داری ..بخدا نمیدونم چطور حرف بزنم وقتی میبینم اینجوریه یهو چنان عصبی میشم که همه چیز بارش میکنم😢😢من اصلا این نبودم😔😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله😢😢😢😢😢دلم که داغونه.مرسی عزیزم که کمکم کردی باحرفات
خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم...
مواظب غرور و شخصیتت باش از خودت ضعف نشون نده که شوهرت فکر کنه میتونه هرکاری باهات کنه..
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
نه باهاش عصبی نباش، تو بی خیال رفتار کنی، اونم کم کم مییفهمه، نمیتونه ترا آزار بده، هر چی حرف تو دل ...
باشه عزیزم یعنی وقتی حرف طلاق میزنه منم بگم باشه من اناده ام هروقت میگی اما خونسرد باشم.دقبقا شوهرم میدونه چطور دیوانه ام کنه دیشب از هرراهی رفت نتونس عصبیم کنه حرف طلاقو ک زد منم شروع کردم به داد وبیداد ..اون قشنگ منو بلده من انگار نمیشناسمش😢😢😢😢.خودم فکر میکنم باید خیلی خونسرد باشم و نادیدش بگیرم تا بفهمه برام مهم نیست حتی شبا که میگه جدابخابیم نباید اصلا اصرار کنم وبرم پیشش انگار بقول دوستمون مجردم چندوقت
نمیدونم😢😢اما مردم که خیلی ازشو خوبیاش و اینکه روراسته تعریف میکنن ومیگن بچس و تودلش چیزی نداره فقط زبونشه.خیلیم اجتماعیه از قاضی بگیر دورش داره تا....اما شوهرم یک خصلتی داره باهمه همینطوره که شناختمش یک چندوقت باکسی صمیمیه خیلی یهو سریک چیز رابطرو خراب میکنه بازخودش بعد چندوقت تقریبا میفته دنبال طرف .یعنی بارهاشده با کسی رابطه خانوادگی داشتیم حالا اون طرف حرفی زده این دیگه رابطرو خراب کرده