بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
به نظرم خوددرگیری داره میخواد منم منم کنه .جلب توجه کنه میخواد فقط دلتو بسوزونه. مریض روانیه.ببخشیدا.....توهم عین حرفاشو تحویلش میدادی.میگفتی هرکی بود جز تو تا حالا حاملم میکرد
ببین نگفتم قهر..گفتم سردتر رفتار کن که حسرت زمانی که دوسش داشتی دورش میگشتی رو بخوره یکم بی محلی کن ...
یماه قهر کردم باهاش اونم قهر کرد اما تو قهرامم همیشه میاد همش حرف میزنه و رابطم داشت😢😢😢😢😢😢..من گاو احمقم رابطه داشتم که خیلی سرد نشه ..بعد یماه یشب بردم بیرون و یجوری برخورد کرد خوب بشیم.شوهزم خیلی بچش بخدا به کی چیزی ببینه میاد میگه الکی مثلا اره منم میخوام ترامادول بخورم وخوردم .باز بعدها خودش قسم میخوره لب نزدم تاحالا..خیلی دهن بینه . خانوادش انقدر منو دوست دارن بارها بخاطر من از خونه بیرونش کردن و کلیدای همرو ازش گرفتن .یبار باباش زد تو دهنش😢😢باباش میگه این خیلی عاشقته فقط بلد نیست چجور رفتار کنه مگه میشه😢😢😢😢بخدا از دستش میگرن گرفتم از قبل عید چندبار دکتر رفتم داروهای میگرن واعاب بهم داد چه فایده وقتی دلم خوش نباشه مگه خوب میشم 😢