2777
2789
بمیرم برات چرا میزنی خودتو فک کردی براش مهمه سنگدل😞😞😞 چرا محل سگ میذاری بهش وقتی اینجوری میکنه با ...

انقد زدم بخدا دستام تاول زد ...دعا کن بمرم خیلی داغونم😢😢😢😢چیکار کنم خودم خیلی عذاب میکشم قهر کنم😭😭😭😭😭

همه میگن خیلی دوست داره ..یبار گذاشتم رفتم اومد رور بعدش انقد گریه کرد جلوم ..اما خیلی سخته من داغون ...

سعی کن انقد بروز ندی دوست داشتنتو نمیبینی هار شده؟ یجوری رفتار کن که انگار سرد شدی ازشو دیگه دوسش نداری..بعد ببین چجوری له له میزنه واسه اون زمانی که دورش میگشتی..تو هم همش از مجردی بگو بذار سکته کنه..زیادی ببینن وابسته ای همین میشه باید جلو مردا قوی بود

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین بگو خواب دیدم توی خواب فلانی( اسم یه مُرده رو بگو) گفته شوهرت ادمه خوبیه ولی یه حرفای شومی رو ...

خیلی حرفاش دلمو میسوزونه بعضی وقتا ..کلا روزایی ک خوبه انقد دورم میچرخه یهو بعد چندوقت عوض میشه انقد اذیتم میکنه که دلم میخواد بمیرم.همش میگه برو نمون من بدم 😢😢همش حرفای دلسرد کننده تلخ دل شکستن .بهش بگم میگه من اعتقادندارم میگه برم بهتر تورو نبینم 😢😢😢😢

انقد زدم بخدا دستام تاول زد ...دعا کن بمرم خیلی داغونم😢😢😢😢چیکار کنم خودم خیلی عذاب میکشم قهر کنم ...

واسه خودت ارزش قائل شو چرا میزنی وقتی ذره ای براش مهم نیست..انقد ضعیف نباش جلوش میدونه عاشقشی انقد از جدایی و مجردی زر میزنه..فقط به خودت برس و الکی جلوش شاد باش محل سگم بهش نده جواب میده باور کن.

خیلی حرفاش دلمو میسوزونه بعضی وقتا ..کلا روزایی ک خوبه انقد دورم میچرخه یهو بعد چندوقت عوض میشه انقد ...

فک کنم از دوستاش تاثیر میگیره یکاری کن دور دوستاشو خط بکشه زیادی وا دادی استارتر

خیلی حرفاش دلمو میسوزونه بعضی وقتا ..کلا روزایی ک خوبه انقد دورم میچرخه یهو بعد چندوقت عوض میشه انقد ...

احساس میکنم بیکاری ینی وقت ازادت زیاده هی پا پیچ اونی

توام برا خودت باش مستقل باش

رفت و اند خودتو داشته باش

بش بفمون برات خیلی مهم نیس

با دوستات باش

اگر واقعا انقدر وقیحانه بت میگه بیا جدا شیم خوب واقعا یه فکر جدی کن

نمیشه که هی تحقیر بشی

این مرد از اینکه تو همه جور بش وصلی مطمعنه واسه همین ابایی ازین حرفا نداره

سعی کن انقد بروز ندی دوست داشتنتو نمیبینی هار شده؟ یجوری رفتار کن که انگار سرد شدی ازشو دیگه دوسش ند ...

چطوری اگه سرد بشم خب بعد یمدت میاد منت کشی اما اونم اگ لج کنم قهر میکنه...من خودم داغون میشم باهام حرف نزنه ..اره میدونه چقد دوسش دارم اما از پارسال هربحثس گفته طلاق بااجبار ودعوا خواستم طلاقم بده 😢😢😢😢همش میگه بوقتش ..چندروز پیش گفت چقد خوبه جدایی داد راه انداختم منم نمیخوامت جداشیم من راحت بشم ..منم میخوام مجرد بشم دیگه حرفی نزد برومم نیاورد😢😢😢😢😢باز الان دوباره گفت😭😭😭فردا میخوام پیلش کنم بریم دادگاه پارو دل بیچارم بذارم😢😢😢..هرچی گفتم بریم دادگاه گفت الان نه گفتم من دادخواست میدم توافقی گفت بوقتش من راضیم تازه ماجرا سروع شده😭😭😭حرفای بیعقلی میزنه میگه باید دشمن بشیم باهم بعد جداشیم😭😭😭😭...خستم خیلی اصلا الان جون ندارم بدنم سست شده 😢😢😢😢..یبار که قهر کردم دستاشو تیغ تیغ کرده بود سحر اومده بود باخانوادش ک ببرنم انقد زار زد وبغلم کرد ..اما دست برنداشت ازین حرفاش😢😢😢😢..خیلی حالم خرابه 😢

واسه خودت ارزش قائل شو چرا میزنی وقتی ذره ای براش مهم نیست..انقد ضعیف نباش جلوش میدونه عاشقشی انقد ا ...

اره وقتی قویم اون بیشتر دورمه .بارها قهر کردیم بخودم رسیدم تو اتاق میرقصیدم اما خیلی تو قهرام نابود میشم😢😢😢😢😢...کاش بتونم اصلا ادم حسابش نکنم ..اخه نمیتونم جداشم که دق میکنم ..رو همه وسایلاش اسممو حک میکنه چطور میخواد جداشه پس😭😭😭

فک کنم از دوستاش تاثیر میگیره یکاری کن دور دوستاشو خط بکشه زیادی وا دادی استارتر

خیلی کارا کردم میدونی رفیقی نداره دوتا هستن همسایه ان ..اما اون بیشتر چون میدونه من دلم میخاد زود بیاد میگه بارفیقامم که من عذاب بکشم 😢😢😢😢😢..گاهی دیدم تو مغازش میمونه اما بمن میگه بارفیقامم.اما خیلی باهمه حرف میزنه همین امروز گفت همسایه کناری اومده دردل کرده بازنش قهرن حتی طرف گفته جدا میخوابن😢😢

چطوری اگه سرد بشم خب بعد یمدت میاد منت کشی اما اونم اگ لج کنم قهر میکنه...من خودم داغون میشم باهام ح ...

ببین نگفتم قهر..گفتم سردتر رفتار کن که حسرت زمانی که دوسش داشتی دورش میگشتی رو بخوره یکم بی محلی کن بهش تا ادم شه

چه حرفای چرت و پرتی میزنه ینی چی به وقتش مگه تو بازیچشی

اگه میبینی چاره ای نیس با چن تا بزرگتر عاقل فامیل صحبت کن ببرینش مشاور بزور

احساس میکنم بیکاری ینی وقت ازادت زیاده هی پا پیچ اونی توام برا خودت باش مستقل باش رفت و اند خودتو ...

خیاطی میکنم کلاس میرم.بامامانم هرروز میرم پارکی پیاده روی خودم تنها ..چندوقته کمتر زنگ میزنم بهش و میگم بیا .اصلا کاری ندارم بهش .خودش ک میاد همه اتفاقای بیرونشو میگه ولی هرجور ک بگی رفتار کردم 😢😢بدبختم دیگه ..بابام نمیدونه که تنها دخترش داغونه داره دق میکنه😢😢😢😢